Svaki TC u Beogradu, osim Delte i Ušća, je imao period razrađivanja i za svaki se prvih godinu dana, možda čak i duže, govorilo da samo što nije zakatančio vrata. Ta priča je bila za Stadion, a sad su unutra neviđene gužve. Isto se "šuškalo" za BIG, pa već duže tamo skoro da igla ne može da padne. Suviše su to velike investicije da bi se u njih nepromišljeno ulazilo, bez veoma opsežnih analiza tržišta i mikrolokacije, kao što ih ne bi ni toliko bilo da nisu izuzetno plodonosne.
Što se imena konjarničko-šumičko-učiteljskonaseljsko-denkovobaštanskog centra tiče, i ja sam bio iznenađen ovim generičkim nazivom, ali pretpostaviću da su radili brojna istraživanja i organizovali silne fokus-grupe, te da mogu lako da odbrane pomenuti izbor. No, zvao se ovako ili onako, u njegov uspeh ni najmanje ne sumnjam, čak verujem da mu neće biti potrebno ni uhodavanje - to je ubedljivo najveći TC u gustom gradskom tkivu i do njega će veliki broj ljudi moći da dođe peške ili kratkom vožnjom a da ne prolazi pustahijske deonice koje odaju utisak izolovanosti ili udaljenosti.
Ada Mall (u koji sam, ako me pamćenje dobro služi, kročio samo dvaput, ali mi se veoma dopao jer odiše izvesnom toplinom i prostranošću) će dobiti na privlačnosti završetkom pasarele i otvaranjem bioskopa (eto me tada češće - biće to jedini CineStar u Beogradu, a red je da se malo pospeši konkurencija), a kako će čudovište na Savi zvano Galerija uticati na sve – saznaćemo već za nekoliko meseci.