Mislim da bi se moglo naći jedno tri lokacije. Što bi bilo dovoljno čak i ako se ukinu ove dodatne pumpe koje sam uračunao na drugoj slici posta.
Al u redu to, čak i da nema mesta razumeo bih. Nego me nervira šta ljudi umeju da pišu ovde na forumu, to ''samo neka sklanjaju'', ''ako ako, treba!'' , ''ajde ajde, pešačite malo!'' i slično. Pa super, onda i ja tako mogu da budem sebičan i da navijam za neke stvari koje drugima prave pometnju ili štetu. Eto npr na NBG se uvede naplata parkinga unutar blokova i ja kažem ''odlično! Ajde protegnite nogice do garaža!'' Inspekcije nateraju stanare pojedinih ''dolina grafita'' da sami ispljunu pare za krečenje žvrljotina koje policija svakog dana vidi ali ignoriše. I ja kažem ''Tako je bre!'' Ili kad se potegne priča što nije bolji noćni prevoz, ja mogu da kažem ''ako ako, ajde vi iz predgrađa malo da pešačite, ne očekujete valjda da vam autobus dolazi do sobe?'' I šta dobijam time?
Mnogi ljudi ovde imaju takav samoživ nastup bez trunke empatije. Ne govorim samo o ovoj temi nego generalno. To što se ovde na forumu ne javljaju na svakoj temi neki ljudi da kažu i drugu stranu neke priče, to samo znači da ih nema na forumu. Da nisu članovi foruma. To ne znači da ne postoje. A ovde mnogi ni ne pomišljaju na ideju da postoji i drugi ugao gledanja osim ako ne vide 10 ljudi koji im kažu suprotno. I ko veli ako ja u tome ne vidim problem ili nešto što se mene tiče, šta onda ima da se raspravlja, to treba tako i kraj priče. :roll:
Po toj logici, da se niko nije bunio na temi o gradnji u Makišu, jel bi se onda na forumu usvojio stav da svi Beograđani podržavaju gradnju na tom području?