Šta je novo?

Belville - [ Stambeno poslovni kompleks | 430 000kvm ]

jao komsinice zizak,slatko sam se nasmejala vasim komentarima i potpuno se slazem sa vama!
danas sam ih zvala,naravno opet nista od tacnog datuma useljnja ili bar nekog datuma!hahahah
rekli su mi da ce se potpisivati novi aneks o produzenju rokova,da nema potrebe vise da ih zovem,jer ce se oni meni javiti!hahahah puta 2
i da ce se placati penali.a meni dodje da ih tako slatko napenalim istim!
kao stanovi nisu duplo prodati,ali uglavnom rokovi mogu da budu mesec,dva tri...pa sad ko izdrzi duze!na kraju za najupornije dodeljujemo plakete!hahahahvrsili su istrazivanje?hm...kakvo samo me to interesuje.
poludela sam skroz!vidi se...
ako ima neko neku informaciju neka prosledi!
fala puno. :bash:
 
I ja zvao danas, nezvanicno kazu da ce nam isplatiti nadoknadu za kasnjenje, ali zvanicno jos nista.
 
Upravo dolazim iz ogradjenog dela bellvila! Mi smo prosli u samo naselje i zgrozili se obzirom da napolju stoje nepokrivene cigle koje naravno kisnu! Tu su jos i plocice i trava po nekim gajbicama! Unutrasnjost ulaza zgrade "CIKLAMA" je blago receno OCAJNA! Puno je nekog materijala i prljavstine! Deo igralista za decu je zaista poplocan i vidi se da se sprema prostor za kafic nekog punisica. Neke terase kao i prozori su otvoreni a obzirom da pada kisa velika je verovatnoca da nanosi i unutar stanova. Stanje je zaista bez preterivanja jezivo i realno nema sanse da nas usele do 28.2!!!!!! :notok: :bash: :bash: :bash: :rant: :rant: :rant:

Juce sam zvala u blvl da se raspitam oko datuma na sta mi je vec neka od onih pijuna u suknjama rekla da ocekuju u toku dana poziv direktora a najkasnije do sutra ujutru tako da je bolje da pozovem ujutru (danas) za preciznije informacije! Danas pozove moj muz i zamislite kakvu informaciju dobije??? Gospodine ocekujemo u toku danasnjeg dana a najkasnije do sutra da nam se javi direktor sa preciznim informacijama pa bolje sutra da pozovete mada ce Vam do veceras stici mail!!! Istu pricu pricaju i meni i njemu samo razlicitim danima! Non stop vicu sutra pa sutra pa na kraju ce biti malo sutra!!!!!

Zaista sam cvrsto odlucila da od 28.2 predjem ispred paviljona. Barem cu znati da sam se lavovski borila! Osecacu se milion puta gore ako jos koji dan budem sedela i cekala i pritom trpela njihov bezobrazluk!

Toliko sam ocajna da sam bukvalno spremna na SVE!!!!


Vise nije stvar ni u nadoknadi ni u zizku ni krivim plocicama! Hocemo nas stan i to je sve!!!
 
Čoveče kakva glupava situacija! Da se to ne dešava stvarno i meni pomislio bih da ste svi vi pomalo skrenuli! Ali sam se i ja u poslednje vreme jako izbedačio! Čitam stalno vaše poruke ali nemam nešto volje da pišem! Najgore je kad čovek shvati da je totalno nemoćan da bilo šta razumno uradi! Jedino što mi preostaje: :violina:
 
bravo, pravo rečeno, više nema izgovora za kašnjenje....
ne za ni ma me.
stan koji smo videli pre 4 meseca me zadovoljava 99%
hoću ključ ODMAH
ako oni imaju problem koji moraju da reše u mom stanu, nek mi se najve i rado ću ih (majstore) pustiti na par dana unutra da rešavaju.
čekajte bre ljudi, pa triput smo menjali parket stanu mojih roditelja (tj. dvaput menjali + 1. put postavljali).
pa nije to neka mudrost, traje možda nedelju dana, i to sa sve nameštajem u stanu. Znate ono, iz sobe u sobu.

ZAŠTO BIH JA ČEKAO NJIH 3 MESECA DA URADE NEŠTO U MOM STANU ZA ŠTA IM JE POTREBNO NEDELJU DANA????????

nek čekaju oni mene.

Ključeve na sunce bagro belosvetska, a ti zelena veverice ako nemaš neku korisnu informaciju, nemoj ništa ni da pišeš...a naročito nešto što se poziva na naš nedostatak ljudskosti, jer to već neko vreme biva ispijeno iz nas... ja boga mi, ni kap ljudskosti više nemam i u stanju sam da ujedam!!!!
 
Upravo o tome se radi! Bojim se da cemo biti prevareni i da iza ovoga stoji ko zna sta! Koja je logika da kasne toliko sa useljenjem a jos uvek nikome nisu rekli konkretan razlog! Ja sam 28.2 tamo! Nemam vise snage da pisem jer ludim sve vise i vise! Ako treba provalicu u nas stan! Bolje i da ga zapalim ja nego oni da nas zaje*******u! SMRADOVI :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:
 
Ja mislim da vam preostaje samo vruć vetar/šurda/kalauz varijanta.
 
ftj":z271pop2 je napisao(la):
Ja mislim da vam preostaje samo vruć vetar/šurda/kalauz varijanta.
Upravo! Bolje sami da udjemo pa i radje cu da ga zapalim nego sto cu vise da trpim ove zaje*******ancije sa mozgom!
 
Kupac sam jednoiposobnog stana u Šeboju. Zbog posla sam često van zemlje, a za forum sam čuo od kolege pa sam pokušao da ovde nešto saznam, jer verujte, NIŠTA, ama BAŠ NIŠTA nisam znao o razlozima zbog kojih još ne dobijamo ključeve od naših stanova.
Stan sam kupio da bih uložio zarađeni novac i imao svoje mesto dok sam u Beogradu, ali mislim da niko od vas nije trebalo da otkazuje stanove u kojima su živeli dok ne budu pozvani da prime ključeve i potpišu zapisnik o primopredaji. Ipak, živimo u Srbiji a i valja ići na sigurno.

Elem, usput sam kontaktirao svog agenta, za koga iskreno verujem da i ako nešto zna ne sme da kaže dok mu to ne dozvole jer će verovatno zbog toga izgubiti posao. Svi bismo to isto radili da smo na njihovom mestu.

Onda sam se prošetao do naselja i tamo uz pomoć poznanstva sa ovim i onim, saznao da je parket u nekim stanovima bio zaražen žižkom, i da su se vodili pregovori da li će ga menjati ili ne. Odluka je pala (doduše malo kasno) - MENJAJU SAV PARKET, i sprema se novčana nadoknada zbog kašnjenja. Mislim da je koliko-toliko fer, drugi investitor bi rekao takva i takva stvar, uzmi ili ostavi, a više verovatno je da bi nam lepo predao ključeve sa sve žižkom (za koga bismo saznali ko zna kad i kako) i nestao bez traga...

Vidim da neki pišu kako hoće ključeve odmah po svaku cenu... ne vidim logiku, menjaju nam sav parket, ne bi bilo pametno sad ući u stan i živeti sa bubama koje vam jedu tlo pod nogama i nameštaj... Pretpostavljam da postoji i opcija za keš kupce koji još nisu sve isplatili da se ugovor raskine i novac dobije nazad, što bih preporučio onima koji su toliko ogorčeni, prosto da se ne bi više toliko mučili i čekali, a kasnije i živeli u toliko omraženom im naselju. Za sve postoji rešenje!

Ja ću sačekati da sve završe (ovaj put definitivno kako treba), i siguran sam da ću biti zadovoljan.

Pozdrav!
:kk:
 
Sve to ohrabruje, Somersbi.
Ono što ostaje kao problem - to je - šta ćemo ako aneksi (koji će navodno biti ponuđeni uskoro) ne budu sadržali konačan datum useljenja?


btw, iskreno se nadam da ste zapravo zaposleni kod investitora, na nekoj "jačoj" poziciji.
 
Ako im je od oktobra do februara trebalo da odluce sta ce sa je*******enim parketom,mogu samo da zamislim koliko ce im trebati da zamene isti!!!
Umesto da majstori popravljaju felere,angazovani su na usitnjavanju stanova,to vam je dragi moji klasican "srpski bussines plan", daj da mi rasprodamo ovo sto je ostalo pa cemo posle lako da popravljamo!
 
Somersbi":2i1r7ysd je napisao(la):
...
Vidim da neki pišu kako hoće ključeve odmah po svaku cenu... ne vidim logiku, ....
ne vidiš logiku?
e pa prika na taj problem si sam odgovorio

Somersbi":2i1r7ysd je napisao(la):
...Stan sam kupio da bih uložio zarađeni novac i imao svoje mesto dok sam u Beogradu...
e vidiš, ti si kupio stan kao investiciju, a neki od nas (većina) da bi u njima živeli. A deo nas je žestokom problemu i nema tih para koje će ih rešiti jer primera radi nama je dete na putu, dužni smo kao Brazil (a očekujemo da vratimo dug kroz povraćaj PDV koji ne možemo da ostvarimo dok ne preuzmemo stan) spavamo u dečijim sobama naših roditelja jer smo stanove otkazali sa sve kutijama punih stvari koje smo spremili za selidbu. Držimo nameštaj i belu tehniku u magacinima prodavaca. Daj bože da ga čuvaju.

A pritom, niko nam nikad nije ništa rekao o razlozima kašnjenja, niti je dao ikakvu garanciju o roku useljenja.
Ja bih ipak da uđem odmah u stan, a oni nek rešavaju problem usput.
 
Moja nova informacija je takodje da se menja parket u svim zgrada, a to ce znaciti i novo odlaganje. I bice isplacena nadoknada. Ne raduje me kasnjenje, ali moram da kazem da bi me jos manje radova sumnjiv parket, sa bubama koje mogu nekad da izadju... :/
 
aleksandar 65":itf7qq4j je napisao(la):
Moja nova informacija je takodje da se menja parket u svim zgrada, a to ce znaciti i novo odlaganje. I bice isplacena nadoknada. Ne raduje me kasnjenje, ali moram da kazem da bi me jos manje radova sumnjiv parket, sa bubama koje mogu nekad da izadju... :/
Slazem se...
 
Ne postoji bas nijedan razlog da im verujem,po bilo kom pitanju...poverovacu u nadoknadu stete i zamenu parketa tek za jedno 6-7 godina kad u svom stanu budem spavala na krevetu kupljenom od njihove nadoknade,iz kojeg se necuje "mljackanje" zizaka koji su , u medjuvremenu do isteka garantnog roka, samo bili dobro uspavani !!!! :rant:
 
Zasto nedaju da se udje u zgradu i da se vidi sta se radi?

Kada ste poslednji put mogli da udjete u stan?

Pitaqm se pitam se.

BRUUUUKAAAAA
 
Drage komsije nemojte da ste naivni. Odkud su oni sada toliko brizni da brinu o nasim parketima i da li cemo mi biti zadovoljni. Tu neko nekog strasno ucenjuje a mi smo samo sitne prevarene ribe.
 
a sto se "vidjenja stana" tice to je uspelo samo po ko zna kom osnovu povlascenim kupcima. Nikada nam nije dozvoljeno da vidimo stan a molili smo ih u Decembru.
 
Znam da su kupci stanova,koji su zaposleni u Delti imali priliku da vide stanove,jos prosle godine...na brzinu,pod izgovorom da je to jos uvek gradiliste,pa kao da se neko ne povredi,ne daj boze .... oni su bre divljaci...ne znam za vas ostale,ja sam se za kupovinu stana bas na ovom mestu odlucila upravo iz razloga sigurnosti,kao bice zgrade zavrsene zbog Univerzijade,necu doziveti da mi Izvodjac tj. Investitor pobegne sa parama u nepoznatom pravcu ili ne daj Boze preproda stan vise puta...
Sad mi se cini da je ovo jos gora varijanta,jer vidim svoj stan sa ulice a nisam u njemu...bio je dobar za Univerzijadu ali za mene kao nije,oni brinu o svojim kupcima i kvalitetu izvedenih radova...bag** najobicnija lopovska!
 
Evo mi nismo povlasceni kupci i uspeli smo da vidimo stan u decembru i bio je u odlicnom stanju!
Zvali smo blvl ponovo i ponovo nam danas kazu najbolje sutra! Pitali smo zna li se koliko ce biti novo kasnjenje i dobijemo informaciju od nekog muskarca da mozda zna ali ne sme da kaze!!!!!! Zamislite dokle ide taj bezobrazluk!

Molila bi odredjene persone koje su se juce registrovale i glume prevarene kupce (a rade za iste prevarante) da nam barem ovde ne prodaju muda za bubrege posto su nam maglu vec prodali uzivo!!!
 
Mi smo krajem Decembra jeeeeeedva iskukali da puste nasog majstora da premeri kuhinju,ali JEDVA !!! Stan smo pre toga videli samo jednom i to je to ... :rant:
 
mi smo navodno na listi čekanja da vidomo stan!!?!?!?

Kakva lista, ne vidim da se tskaju u redovima ispred zgrade...naprotiv, mrtvo more.

Ne zanima me nadoknada, hoću da uđem u stan odmah a nek mi se najave kad hoće "da menjaju parket", pustiću ih unutra. JER TO JE MOJ STAN EFEKTIVNO OD 31.12.2009.
 
Iskreno,ja svoj stan nisam ni trazila da vidim jer kao racunam sve je izgradjeno,sta mi ne bude po volji napisacu u zapisniku o primopredaji i traziti da se ispravi u garantnom roku...racunala sam da se Delta nece brukati na svom prvom stambenom naselju...a i nekako sam htela da udjem u gotov stan,racunajuci da ce to biti u oktobru! Ali kad su poceli da pomeraju rokove vise nije bilo moguce ni prici zgradi...zasto???
Meni,na srecu ovo nije goruce pitanje u smislu da sam sad na ulici,vec kao konacno dugoocekivano odvajanje od visegeneracijske zajednice,stan je najmanji moguci i iskreno sam mu se radovala,kao da je u pitanju penthaus,ali sada se osecam bas nekako bedno...odvratna mi je pomisao da cu sa terase svaki dan imati priliku da gledam u nusproizvode stoke koja me je ovako nanervirala.
A vama sa sitnom decom,odjavljenim stanovima i narucenim namestajem - skidam kapu! Ja bi,da sam na vasem mestu,vec nekog robijala...nadam se da ako se ikad uselimo necemo svi zajedno imati "dijagnozu" :(
 
U sve tri zgrade se menja parket. Odluka je konacna, kao i vreme useljenja. Ciklama se useljava 15.06. , Seboj 25.05., a Iris 17.05.
Masala! :bash:
 
15.6 :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:
Unistili su mi svadbu!!!! Mogu samo da skocim sa mosta sad i nista drugo! je*******o ih stan eto im ga! Nemam snage vise ni da pisem ni da ih zovem! Mogu slobodno da kazem da su me unistili skroz!
 
Vrh