[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=418270#p418270:xeflgbmx je napisao(la):
goranjaksic » Tue Nov 22, 2016 2:04 pm[/url]":xeflgbmx]Moje ime je Goran Jakšić i ja sam novoizabrani (to "novoizabrani" je verovatno navedeno u cilju omalovažavanja) predsednik SS zgrade "Đurđevak B"
Skrenuta mi je pažnja da me gospodin Mirić proziva na svom sajtu na kome je nemoguće ostaviti komentar pa se evo javljam ovde da demantujem navedeno.
(Ja sam verovatno taj koji zaradjuje novac neradom:
http://www.suncokret.org/2016/11/kako-z ... om-ii-deo/)
Iskreno sam iznenadjen postupkom gospodina Mirića i ostalih ali valjda on zna koji su njegovi razlozi za iznošenje laži i neistina.
Na žalost ovakvi postupci će uticati na našu buduću saradnju ili izostanak iste.
Konkretne navode i potrebu da se viri u tudje dvorište ne želim da komentarišem a protiv g.Mirića razmatram podizanje privatne tužbe.
Toliko od mene, pozdrav svima.
(PS Održavanje Belvila za neupućene: Nenad Mirić = Pinokio)
Moje ime je Nenad Miric alias pinokio
Odgovoricu ti redom.
Prvo nije ti skrenuta paznja, nego sam ti ja poslao mail a obavestenjem da je post postavljen, kao sto cinim svaki put kada se to desi vec godinu i po dana.
"novopostavljenog" znaci da si na toj poziciji svega 3-4 meseca (ako i toliko) i nista vise.
Takodje nigde NE STOJI da si ti taj koji zaradjuje novac neradom. Procitaj tekst jos jednom.
Sto se saradnje tice, ja zaista ne znam na koju saradnju mislis? Ako referises na pisma koje smo ti slali mi sa parcele postom (u koverti), zatim nekoliko desteina e-mailova, vajber poruka, sms-ova i to upucnih ne samo od mene, nego i od prestala dva predsenika na koje prakticno nikada nisi odgovorio (sem jednog sastanka od 30 minuta i dva, mozda, tri maila), onda ja to ne bih zvao saradnjom.
Dakle, nema sta da se pokvari.
Ne pamtim da sam u zivotu nekoga pokusavao tako intenzivno da dovedem za sto da razgovaramo kao sto sam to cinio prema tebi. Pri tome, vodi racuna da taj razgovor nije pitanje moje ili tvoje emotivne uzajamne vezanosti nego pitanje odogovornosti prema ljudima koji su te na poziciju PSS-a izabrali. Ukratko, ti si duzan sa nama da komuniciras jer upravljas, koristis, i raspolazes sa imovinom koja ne samo da nije tvoja, nego nije ni vlasnistvo samo tvoje skupstine. Dodatno, vrednost te imovine se meri milionima evra.
Sto se tice tvoje strane price i zelje da demantujes "lazi i nesitine" ja te zacikavam da sednes i napises tekst o tome sta u ovim tekstovima TACNO nije istina?
Bice mi veliko zadovoljstvo da ga objavimo na sajtu nase skuspstine tako da svi a pre svega moje komsije cuju od tebe zasto vi ne zelite da ragovarate sa nama i sa kojim pravom samostalno raspolazete sa nasom imovinom? Ucini mi tu uslugu i napisi tekst sam i postedi me potrebe da na takve upite stanara slezem ramenima.
Sto se virenja u tudje dvoriste tice, to dvoriste je moje, bas kao i tvoje i prema tome ja imam interes da mi betonska staza ispred prozora bude uredna i cista, kao sto agregat koji napaja ne samo vase nego i nase liftove bude operativan - 24/7.
Sto se tuzbe tice, ja ti zelim mnogo srece. Pre nego krenes tim putem dobro se rapistaj o zakonitosti rada skusptine na cijem si celu. Marija ce ti pruziti dovoljno informacija o toj temi posto ona zna SVE.
Dakle, da podvucem. Imas neogranicene resurse za komunikaciju na sajtu zgrade Suncokret. I ne samo ti, nego i tvoje komsije istocno i zapadno.
Hvala sto si se konacno javio.