Protekle dve godine ona tri dimnjaka nisu ispustala otrov, dok ona dva velika izbacuju paru (kad su lozili mazuta pisao sam o tome).Ala skacu botovi za ove lux stanove kroz koje prolazi pruga, LOL, slicna prica kao za Sakuru, sta smeta 5 odžaka iz kojih purnjaju gasovi na 10m od zgrade kad smo Lux, ma tako je svuda u svetu..
Ziveo sam 2g u Edinburgu, krace vreme u Londonu i Atini i 6m u Juznoj Kaliforniji.
Mislim da mi to daje kredibilitet da komentarisem na ovu temu.
Nisam vidjao ovaj fenomem tamo ali ako i ima ovakvih gradjevina cenim da su zgrade sa socijalnim stanovima i sl.
Ima i gorih primera.
.https://media.cnn.com/api/v1/images/stellar/prod/170321115904-03-china-monorail-apartment-restricted.jpg?q=w_680,c_fill/f_webp
O da, nestvarno je koliko ubijaju sa lozenjem... bio pre nekoliko nedelja tamo da uslikam kako se razvija naselje, cetvorica izletese i krenuse da ispituju sta slikam, da izbrisem itd. Na drugom telefonu su mi slike, pa cu ih okaciti.mislim da su veci problem romi u bloku kod fdua nego pruga da budem iskren
Teoretski, mogu da odu... u praksi, bice tu narednih godina dok ne krene nesto da se gradi na toj parceli... tragicnoRomi mogu da odu, pruga ne moze.
Da li imaš info o načinu na koji će se dodavati koloseci? Da li se ide na jeftino rešenje sa proširenjem nasipa ili će se preći na skuplje ali neuporedivo funkcionalnije i dugoročno isplativije rešenje, sa dizanjem na stubove?Шириће се наравно, са сваке стране по један колосек
То не знам како ће се ширити насип, али ће прво почети са тунелом тј. пробијањем обе цеви, па надвожњацима изнад Омладинских бригада и Тошиног бунара, па онда проширење насипа или већ.Da li imaš info o načinu na koji će se dodavati koloseci? Da li se ide na jeftino rešenje sa proširenjem nasipa ili će se preći na skuplje ali neuporedivo funkcionalnije i dugoročno isplativije rešenje, sa dizanjem na stubove?