Šta je novo?

Bel Mondo

Ala skacu botovi za ove lux stanove kroz koje prolazi pruga, LOL, slicna prica kao za Sakuru, sta smeta 5 odžaka iz kojih purnjaju gasovi na 10m od zgrade kad smo Lux, ma tako je svuda u svetu..
Ziveo sam 2g u Edinburgu, krace vreme u Londonu i Atini i 6m u Juznoj Kaliforniji.
Mislim da mi to daje kredibilitet da komentarisem na ovu temu.
Nisam vidjao ovaj fenomem tamo ali ako i ima ovakvih gradjevina cenim da su zgrade sa socijalnim stanovima i sl.

Ima i gorih primera.
.https://media.cnn.com/api/v1/images/stellar/prod/170321115904-03-china-monorail-apartment-restricted.jpg?q=w_680,c_fill/f_webp
Protekle dve godine ona tri dimnjaka nisu ispustala otrov, dok ona dva velika izbacuju paru (kad su lozili mazuta pisao sam o tome).

A sto se purge tice... Imas dosta primera poput Chicago, NYC'a it'd gde metro il neki drugim sinski saobracaj prolazi I na 10-20m se nalaze zgrade. Al zato bi cena trebala da bude korigovana, da se ne prodaje za 4+...
mislim da su veci problem romi u bloku kod fdua nego pruga da budem iskren
O da, nestvarno je koliko ubijaju sa lozenjem... bio pre nekoliko nedelja tamo da uslikam kako se razvija naselje, cetvorica izletese i krenuse da ispituju sta slikam, da izbrisem itd. Na drugom telefonu su mi slike, pa cu ih okaciti.

Romi mogu da odu, pruga ne moze.
Teoretski, mogu da odu... u praksi, bice tu narednih godina dok ne krene nesto da se gradi na toj parceli... tragicno

Шириће се наравно, са сваке стране по један колосек
Da li imaš info o načinu na koji će se dodavati koloseci? Da li se ide na jeftino rešenje sa proširenjem nasipa ili će se preći na skuplje ali neuporedivo funkcionalnije i dugoročno isplativije rešenje, sa dizanjem na stubove?

Mislim da je na ovoj parceli bilo najbolje zidati u visinu neki ekvivalent westu 65

Vrh