Šta je novo?

Batajnički drum

Ovo je, da kažem, prosečan izgled Batajničkog druma.

batajnicki drum.jpg

Jedino logično rešenje i najbezbolnije, je da se krene sa gradnjom istog ovakog profila sa desne strane. Tako ne se ne bi uopšte uticalo na saobraćaj, pa neka grade sporo, kao što inače i grade, ali barem neće praviti kolaps.

Opet, to je po meni nemoguća misija u narednih 10 godina, jer se prvo mora izvršiti preparcelizacija, otkupiti zemljište i ko zna šta još uraditi kada se prave novi putevi.

Koliko me sećanje služi, sve do ulaska u Batajnicu sa desne strane postoji dovoljno mesta (kao da je neko nekada i planirao da se napravi ovo što ja zagovaram.

I pogledom na katastarske parcele izgleda da je sve već odavno spremno za "moju" ideju (čak i kroz samu Batajnicu)

Iz ovoga sledi da mogu slobodno da krenu sa radovima bez uticaja na postojeći saobraćaj. Verovatno ih to i sprečava jer oni ne vide svrhu u radovima koji ne utiču negativno na normalan život građana.

batajnicki drum parcele 2.jpg
batajnicki drum parcele.jpg
bataja ulaz parcele.jpg
bataja parcele.jpg

Zamislite da stave K. T. opet... Dobro da su odustali dok nije kasno. Znate, Batajnički drum je mnogo uzan pre raskrsnice, pa će KT to da reši i možete da zaboravte na gužve.

Vrh