Ne znam jel ikome izvrsena primopredaja, gradiliste deluje poprilicno pusto, kao da se nista ne radi, bar ne u lameli A...
Kazu krenuli su od lamele B...uspela sam da odem do stana ali stan izgleda gore sada nego pre dva meseca, parket jako lose izveden krzave ivice,neravno isecen, denivelacija sa keramikom na deluj prelaza ni blizu iste ravni...trazila sma da sve poprave pitanje je sta ce uopste moci da srede...umivaonik jedan su menjali jer vrata nisu mogli da namontiraju, toliko o izvodjenju po projektu... jako prljavo, prasnjavo, vrata koja su bela i tek stavljena, radijatori, sve puno prasine gleta, ono nema sanse da se oscisti a da se ne osteti...
Nisu sokle parketa stavili, pragove, ostalo manje vise deluje pri kraju, meni je u predugovoru bila dekorativna maska spoljne jedinici to ne vidim da je igde stavljeno...isto tako garaza i spoljno uredjenje se ne radi nista...meni ne deluje da je problem samo struja na koju se vade do 1.11...jer ovo sve ne deluje da ce biti ni za par meseci gotovo...
Ja sam kompletan iznos isplatila krajem avgusta...od tad ne dobijam nikakve informacije...