Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Po meni pauk treba da nosi samo u slucajevima kada je to neophodno/kada vozilo smeta za normalno funkcionisanje saobracaja. Za ostale slucajeve lepo kazna na soferku i dosta. Ili lepo da vidim ceo dan paukove po gradu kako nose vozila i ne staju. A ne, nije cilj da se prevaspitaju gradjani, nego da se puni kasica. Sluzbe da dobiju naredjenje, sredile bi grad za mesec dana. Ali sta onda?
 
NBG parking, rumske tablice
246093ee6a1dfbd2d6f68146e99365e4.jpg


Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=508732#p508732:2oragosv je napisao(la):
astrodule » 15 Jan 2018 07:13 pm[/url]":2oragosv]NBG parking, rumske tablice
246093ee6a1dfbd2d6f68146e99365e4.jpg


Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока
Sta bi tek rekao da je iz Kovina? :D
 
Аутобуско стајалиште за линије 65, 77, 28 и 41 у Македонској улици преко пута Политике, слике од 23.јануара 2018., сликао сам из 77-це.
Можда је овај странац из БЈРМ, скопске таблице, са својим Нисаном помислио да може бахато да паркира због имена улице :mrgreen: Ништа бољи није ни онај домаћи иза њега са Хондом Сивик.
Пошто су два дупла аутобуса била на стајалишту (65,77) нису могли да стану онако како и треба, па се онда блокира саобраћај у Нушићевој улици. Овако је скоро сваки дан !

Pogledajte prilog 1
 
Preko puta je javna parking garaza (placa se 100 din sat) na raskrsnici 50 metara odatle drema saobracajni policajac ali mu je tesko da proseta i vidi zasto je tu guzva. U opstini ima par njih iz obezbedjenj koji mogu da "zamole" ekipu da ne parkira tu....
 
oI8SbI.jpg


И чек сад шта треба ово да представља? Иза алфа ситија. Ако има више оф 1,80 између не знам
 
Kako bahati vozači mogu na čoveka da utiču nostalgično:
Sad će biti tačno dve godine kako sam se pridružio forumu i ovo je bila prva tema na kojoj sam postavio slike uništene pešačke staze koja spaja Goce Delčeva i Pariske komune, nakon što je preko kamenom popločane staze prešao (zaključismo tad) kamion EDB-a. I taman da obeležimo jubilej, pešačku stazu paralelnu pomenutoj, na 20 metara odatle, koja preko fudbalskog igrališta devete gimnazije spaja ove dve pomenute ulice uništio je novi kamion, ovog puta evidentno, koji je ušao na teren novonastale IMT akademije fudbala. Rezultat je ispucao asfalt na trotoaru uz Goce Delčeva i razbacane kocke kojima je staza popločana. Inace na mestu na koje je kamion ušao na stazu, odmah uz pešački prelaz, već par meseci stoji prikolica sa reklamom, pa ako neko ima anarhističke aspiracije, izgleda da je ovo mesto na kojem možete da radite šta želite.
 
Sećam se tvog prvog posta kao da je juče bilo.

Ja sam pre neki dan primetio skoro pa izlomljenje ivičnjake između trotoara i zelenila iza te fudbalske akademije.
 
A da zovne neko pauka evo kupe preko puta u novo groblje
 
@Директоре, паук на жалост не би могао да се попне преко овох степеника до овог бахато паркираног СУВ-ића Хјундаи. Зато га је и бахати инвалид у мозак дебилног власника овако "паркирао" да покаже да му нико ништа не може.
 
Ima svaka ekipa kolica, podvuče pod točkove odgura do dizalice i posle transport.
 
Kosa rampa je poslije stepenica uopste nemora preko njih da ide
 
ma da se uvede zakon da kad pauk odnese takvog majmuna, da mu se auto zapleni, pa proda na licitacijama ko banke sto prodaju hipoteku, a ne da mu vratis auto i naplatis kaznu koja je za "gospodu" koja obicno tako parkira nista
 
Bahati lokalac, isto mesto isto odstojanje. Postave stubic, on ga elegantno izvadi i nastavi sa svojim parkiranjem...
 
Treba traziti protiv tenkovsku zardinjeru da se stavi tui ili zidic
 
Vrh