[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=518408#p518408:15vnl4dl je napisao(la):
Bender Rodriguez » Sre Feb 21, 2018 12:48 am[/url]":15vnl4dl]Danas idem kroz Terazije i ispred onog džet-set kafića ''Vazduhoplovac'' (ne znam kakva je politika foruma po pitanju navođenja imena objekata, pogotovu ovog kalibra, pa nek ostane ovako) vidim Majbaha i neki crni džip iza njega kako stoje parkirani u žutoj traci, terajući sav saobraćaj da se provlači kroz jednu. Mislim, po zakonu su bili ''samo zaustavljeni'', pošto su imali migavce upaljene. Ali realno su bili parkirani dok vlasnici unutra obavljaju akademske razgovore i sednice jelte.
Da ironija bude gora, a beda veća, baš u momentu dok komentarišem sa prijateljem tu bahatost sa Majbahom, na semaforu iza, na skretanju ka Skupštini, vidim kamion Parking servisa. Sa sve ekipom i saobraćajcem unutra. Naravno, samo su se napravili blesavi (jer nema šanse da ne vide to sa te pozicije), skrenuli levo i produžili dalje.
A tek noću šta viđam... Recimo samo da sam gledao kako u nekim takvim situacijama čak i puna marica policajaca postaje nemoćna i izignorisana. Jer jelte, ovde sad vladaju sve same velike face i oslobodioci, kojima čak ni policija ništa ne sme da kaže i kojima je ispod časti čak i da mrdnu guzicu i pomere Rejndž Rovera tako da ne blokira pola faking trake. :evil:
Naravno svega toga ima i u svetu. Samo što tamo postoji granica do koje se to toleriše, a posle koje se od bahatog stvora napravi primer da više nikome tako nešto ne padne na pamet. A ovde se to neguje. Još se to sad predstavlja kao nova elita bogte. Sve sami akademici i junačine.