U Srbiji pušači gledaju na pikavce kao da su npr mrve od hleba. Znači zafrljačiš pikavac u žardinjeru - nema veze, poješće ptice ili će ga kiša razgraditi. Zafrljačiš kroz prozor automobila - nema veze, odneće vetar. To je postalo toliko zastupljeno i normalno među mnogim pušačima da više ni ne primećuju pikavce, što u ruci što u cveću, što na trotoaru ili kolovozu.Баш ме интересује логика људи који возе електро аутомобиле. Који проценат то ради, ради чувања планете и загађења?
Јуче један у електро ауто отвара прозор и избацује пикавац од цигаре кроз прозор...
Tako sto je kupio elektro automobil kako bi sacuvao planetu, da nema emisija u vazduh, a onda zafrljaci djubre na ulicukako je to povezano? bu**** je bu****
Pa kad ih niko ne kažnjava zbog toga...U Srbiji pušači gledaju na pikavce kao da su npr mrve od hleba. Znači zafrljačiš pikavac u žardinjeru - nema veze, poješće ptice ili će ga kiša razgraditi. Zafrljačiš kroz prozor automobila - nema veze, odneće vetar. To je postalo toliko zastupljeno i normalno među mnogim pušačima da više ni ne primećuju pikavce, što u ruci što u cveću, što na trotoaru ili kolovozu.
Ja lično video nekoliko puta zarobljena vozila...al rekli ljudi ovde da je fotošop..Iako se danima pricalo da li su slike sa parking mesta za invalide iz Galerije lazne, evo da potvrdim iz prve ruke da su sasvim prave. Gledao sam dva babuna kako se poduze vrte oko auta sa kandzom na tocku, kao da su videli svemirski modulator. Prizor za medalju. Moram reci da me bas raduje sto se konacno uvodi malo reda i jedva cekam da ovakve situacije postanu svakodnevica, sa sto vecim kaznama. Mozda ce onda i oni najbandoglaviji poceti da kapiraju gde se parkira, a gde ne.
Eeee ali onda bi izgubio vlast, možda čak i pre prvih sledećih izbora.Pa kad ih niko ne kažnjava zbog toga...
Da se pitam, svaki ''beli'' bi mi bio u obavezi da po smeni izrekne 100 ''komaTa'' kazni za bacanje pikavaca..! Upravo što znaju da je ''nekažnjivo'' to i rade..!
Bilo bi love više nego od akciza za gorivo...
Ma ne bi...samo bi uveo malo reda..!Eeee ali onda bi izgubio vlast, možda čak i pre prvih sledećih izbora.
Jer ovde pola do većina ljudi ipak voli anarhiju, pa makar im se i obilo o glavu na duge staze, nego red i savesnost. A političari to znaju i koriste. I zato dopuštaju sve i svašta, samo dok ih dovoljan deo naroda opet bira ili toleriše.
Na 5 sekundi? Celo zeleno svetlo ode , jer logično i u drugi smer ima automobila pa on može skrenuti kada se svima upali crveno…Ti što razvaljuju po sireni su gori od ovih što na pet sekundi uspore saobraćaj