Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

IMG-491bb0a78f231fe9c7f76d1335ff0c3f-V.jpg

IMG-3ab8b87dfc02ecbbad26f57fa3524e17-V.jpg

Pobjednik meseca

FB_IMG_1761395332230.jpg
Зна ли неко шта се овде десило? Претпостављам да су станари добили инструкције да се овако паркирају док се исцртају паркинг места.

Зна ли неко шта се овде десило? Претпостављам да су станари добили инструкције да се овако паркирају док се исцртају паркинг места.
Ne, stanari su parkirani kako treba nakon skorašnje "rekonstrukcije" Skenderbegove (paralelno desno, ukoso levo ka drvnoj). A onda su gangulini mlatimoodi zamislili da to obrnu kao kocke na trgu

Primer XY da višenedeljne prijave komunalnoj miliciji nema nikakvog smisla. Oni služe kao čuvari rampe kod Ćacilenda i da njih 100 na potezu od Terazija do Studentskog parka sedi u upaljenim automobilima.
viber_image_2025-10-27_17-46-12-588.jpg

Danas sam se zatekao u 21, vraćao se iz Učiteljskog naselja. Sve je bilo OK dok se na raskrsnici Grčića Milenka i Žičke nismo "zakucali" u mestu. Jedno 15 minuta smo se vozili a joŝ ni do Branka Krsmanovića nismo stigli. Tada ugledasmo rotaciona svetla. Pojavila se policija. Kako su se pojavili tako smo i mi uspeli da se približimo dovoljno blizu da vidimo "samo da odnesem tetki lek" slučaj. Tada smo još pet minuta stajali u mestu, jer se dotični odmah pojavio kako je video policiju, da bi se sve tobvreme raspravljao sa policajcem, a onda su se sklonili ka okretnici na Krstu. Šta je dalje bilo, nemam pojma, a iskreno me je baš i bila briga, samo kada smo uspeli da se mrdnemo i nastavimo dalje. Prvi put u životu sam prisustvovao jednoj ovakvoj sceni, u vremenskom smislu.​

Vrh