Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

znaci sada sam vozio auto, i prolazi taxista sa tabla bg 22072 tx kod novog merkatora, mrzelo ga da ode do semafora da napravi polukrozni, nego je po sred ostrva i pescakog.
ja ga stao i kao, ne moze da prodje, poceo da psuje. ko sve vozi

Antifašističke borbe, u blizini bivšeg Napreda (sada N house)
I ne, nije dan utakmice u Areni, ovo je redovna pojava svakog dana, pogotovo radnim danima.

1.jpg

ovo sam video prekjuce bas. Mislim taj mindset ce da se siri, jer ce beli slikati samo ako neko zove

Kod bolnjce sv sava ne moze se proci trotarom od kola svaki dan granitni parking
Po trotaru na nbg se ne samo parkira vec se vozi bez blama

I ne, nije dan utakmice u Areni, ovo je redovna pojava svakog dana, pogotovo radnim danima.

Pogledajte prilog 255564
Ali znaš li kako oni razmišljaju....Parkiraš se tako ti, pa Djura, pa Pera, pa Žika, pa Đoka,...I onda posle vas 20, parkiram se i ja, jer: ,,Pa ne mogu sve da nas kazne i da nam svima kola odnese pauk".

Parkiranje na mestu koje nije obeleženo kao javno parking mesto, nego je delom na trotoar, delom na zelenu ,...- više osnova za kažnjavanje.

Ovo parkiranje po sred ulice - paralelno - masovno, nikada nisam razumeo, koja god da je situacija. Tako svoj auto nikada nisam parkirao. I mislim da nikad i ne bi, nebitno da li je auto koji vredi 100 ili 100.000 evra. Ne pada mi na pamet nužna situacija koja bi me naterala da tako nešto uradim. Možda neki težak ekstem. Tipa da vozim u bolnicu nekoga kome je teško ugrožen život i da moram da stanem samo negde da nadjem doktota što pre.

Mislim da je tu ona fora, kao i u nekim blokovima po Novom Beogradu, da su ti po sredini ostavili auto izbačenog iz brzine i sa spuštenom ručnom, tako da se očekuje od tebe da ga pomeriš ako želiš da se isparkiraš. Ne znam šta da kažem, ali svakako je debilno da očekuješ da će svako znati za to, a i ovde bi moralo da se pomeri više automobila ako je takva situacija. Treba što više paukova da bude, a i da budu revnosniji kada se pozovu...

Ma efektnije je imati pri ruci ćakiju, pa kad se ljudima bude konstantno dešavalo da zbog iste stvari na nedeljnom nivou moraju da teraju auto kod majstora, jedan deo njih će početi da menja naviku.​

Pogledajte prilog 255564
За овакав безобразлук, одвојити 3 мин страха и поскидати таблице целој колони. Стварно је *****ски.
Друга солуција избушити им гуме...али нешто не волим то кад се оштећују возила

Sinoc sam bio na dve manifestacije, prva je utakmica Crvena Zvezda - Baskonia, a druga je izlozba nepropisno parkiranih vozila.

Ne ulazim u to da li neko cuva auto, koliko auto njemu vremu finansijski ili nekako drugacije...Hajde ljude iz unutrasnjosti mogu da shvatim, ali zivi i Zemunu, na NBG, Karaburmi, Dorcolu,...direktni prevozi postoje, ali ne, mora d.pe kolima da se vozi, onda pola sata trazi parking, pa posle vise od pola sata se isparkirava , izlazi iz guzve, gleda da li ce nekoga da zakaci u guzvi...ma idi bre. Autobusom je mnogo jeftinije, ne samo finansijski.

Vrh