Ми имамо ту до самог улаза приступни пут неких 50м дужине, буквално ширине само да возило прође и евентуално дечија колица ако се баш приљубиш возилом уз саму ивицу. Инвалидска колица мислим да не могу да прођу поред возила. Још је ограђено шипкама, па не помажу ни акробације. Чак је од стране града постављена званична табла да га за приватну употребу могу користити само станари нашег улаза и то на макс 15 мин. Осим основне противпожарне функције, угл се користи за утовар/истовар кабастих ствари, кад долазе мајстори или јавне службе са комбијима или доставне службе, пошта итд. Један део је неопходан и за физички слабије особе, угл жене, којима је ако натрпају бебећа колица, то буквално ЈЕДИНИ пут да изађу из зграде са подмладком. У супротном би морале да користе доста незгодне степенице. Исто важи за инвалиде у колицима (којима је то буквално и једина алтернатива (што ми је искрено невероватно, јер ако је тај пут закрчен, а стално јесте на кратко, они су буквално заробљени)! По једну госпођу у колицима често долази неки комби са неком скаламеријом.
Наравно, са времена на време се појави неко ко приватизује тај паркинг на 14, 15 сати. Међутим, онда се појавио пацијент који је свакодневно приватизовао тај пролаз на 15 сати. На његову несрећу, то се поклопило са неким мојим реновирањем и врло незгодним периодом где сам имао неко своје реновирање где сам доста ствари сам организовао, па и радио овако невичан томе, тако да сам уз редовне обавезе једва спавао. Онда ти наравно не прија кад у 21 увече довучеш 50 кг из Икее нпр, па увидиш да уместо 10м до лифта, мораш да пређеш 60м. Онда се то понови више пута. Напишем ја на А4 и оставим му на шоферку Господине овај улаз се користи за то и то, молим Вас да не паркирате ту бла, бла...ништа, он и даље ту сваки дан. После пар дана му напишем Магарчино, пут се користи за то и то, последња опомена пред ескалацију....опет ништа, сваки дан ту. Е па онда сам му мало ескалирао по возилу и више никада нисам видео то возило ту. Не знам о коме се ради и не занима ме.
Исто је било пре коју годину, неки лик се навадио, људи пријављивали, ја га и лично срео и рекох му, ништа, опет он ту. Онда сам један дан прошао и видео да му је неко сломио ретровизор, па га више никада нисам видео ту.
Наравно, мораш да прихватиш одговорност и последице ако тако решаваш ствари и без разлике да ли је џип од 100К или бахата бакица у Југу. Прилично сам толерантан до крајњих граница, никад не знаш шта се коме дешава и зашто је ту, али јесам спреман на тако нешто у крајности и поприлично ме нервира какве јајаре су људи постали. Како се бре у огледало погледају није ми јасно. Увек сам причао да ми се чини да би већина, да види нпр како силују девојку на улици, само окренула главу и отишла.