Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Ti govnarčići što voze sa amerskim tablicama obično imaju amersko državljanstvo a našoj muriji je rečeno da njih izbegavaju jer ih ambasada uvek posle izvuče i naloži našima da ih puste i oproste im sve.

U Srbiji je amerska tablica (bilo koja, pa i civilna amerska) u rangu diplomatskih.

U pravu si uvek se tako završi, bolje da pustimo da rade on i njemu slični šta god požele. Ionako taj prostor ničemu ne služi, bolje da ćutim i pognem glavu, da ne padne na mene bejzbolka.
A mozes i da ga onako servilno zamolis za kljuceve da mu parkiras auto, a kad batica kaze aj moze ti se upiskis od srece :)

Raskopana Cvetanova ćuprija, pametni zaobilaze barikadu insignalizaciju pa se vraćaju u rikverc jer misle da to tu stoji samo za ukras.

Ti govnarčići što voze sa amerskim tablicama obično imaju amersko državljanstvo a našoj muriji je rečeno da njih izbegavaju jer ih ambasada uvek posle izvuče i naloži našima da ih puste i oproste im sve.

U Srbiji je amerska tablica (bilo koja, pa i civilna amerska) u rangu diplomatskih.
Isto važi i za US i UK pasoš i ličnu kartu. Njihovim građanima važi samo zakon njihove države i njihova diplomatija će uraditi sve da ih niko drugi ne osudi.
A to govori i o tome koliko smo nemoćni kao država.

Evo jedna klasika sa Vračara..niko prijavljivao, valjda nikome ne smeta
Kako se samo dosetio, doterao Tamića do zadnje strane kuće, da mu bude na oku valjda? Plus skinuo tablice...
20250309_155601.jpg
20250309_155737.jpg

Ovde je ovako svakog dana. Zona je zelena pa ljudi koji rade tu traže alternative kao i ovi što iznajmljuju stan tu pa ne mogu da zakupe parking mesto jer nemaju ugovor o zakupu.

Ovi pacijenti sa quadovima su nova pošast

To se dovede u red za tili čas...
Rokneš kaznu, skineš mu tablice/oduzmeš vozilo ili privremeno, do okončanja postupka ili zauvek...da vidiš kako bi se skratila krila takvim "facama"..!
Koliko se ja sećam-ti quad-ovi i nisu predvidjeni za saobracaj nego za teren...kao traktor, motokultivator...

n7Rdhv.gif

Šalu na stranu, videli od države i partije:

Kamion bez tablica i sa grbom Beograda prevozi traktore iz Zrenjanina: SNS sa njima planira da blokira prilaz gradu 15. marta

Zašto imamo toliko veliki broj prekrivanja tablica?
Iz vrlo praktičnih razloga...eto na primer ja, u nepune dve nedelje sam fasovao 3x oko sokolovo, za koje nisam ni znao jedno godinu dana, dok mi nije stigao poziv iz Suda.
Znači, oni su me "snimili" u tih 45 sekundi dok sam bio parkiran ispred vrtića, dok sam ostavljao decu ujutro pre posla..! Napominjem da sam bio uredno parkiran, nikog nisam zagradio ili blokirao, samo sam izasao da ispratim decu.
Druga, bitnija stvar je ta što komunalna NE ŠALJE one pozive/obaveštenja, pa kad dodje do Suda onda je stvar već gotova, nije više 5 hiljada nego 25.
I nema žalbe.
Tražio ja predmet, piše tamo "dva puta pokušana isporuka"...pa kako baš oba puta da ne vidim papirić a od Suda sam video?!?
Zato lepo, da se ne nerviram, pokrijem...
Lažovi, prevaranti, da ne kažem razbojnici-jer za to treba makar malo "kohones" da imaju-a nemaju uopšte..! Njihova poenta je da te opauče koliko god mogu, plaćaš sigurno-ako ne svojevoljno onda preko izvršitelja, otkinu od plate, štagod...
Od onda (jedno par godina već), niti jednu nemam..!

Evo tek sad mi nije jasno zašto se bakćeš sa registrovanjem vozila kada spadaš u one koji prekrivaju tablice i zašto se uopšte bakćeš sa onima koji krše propise kada i ti sam to radiš.​

Vrh