Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Zna li neko kako beše ide ona verifikacija naloga za prijavu na Twitter nalogu prijavi_problem?

Našao sam...

Poslednja izmena:
Zna li neko kako beše ide ona verifikacija naloga za prijavu na Twitter nalogu prijavi_problem?

prijavis nesto, tagujes ih.
oni ti kazu ako zelis da dobijes odgovor da im ostavis podatke.
napises im da ti prihvate da mozes da im pises.
posaljes im podatke
posle nekog vremena (do 24h) te pozovu radi verifikacije

IMG-c48efa351c663fe5695b92a5e91d68f2-V.jpg

Мислим да се морају опорезовати на другачији начим од тога да се само гледа кубикажа и коњске снаге. Мислим да би једна од кључних ставки требала да буде и величина аутомобила. Све је више ушла мода СУВ камиона по улицама Београда.

Мислим да се морају опорезовати на другачији начим од тога да се само гледа кубикажа и коњске снаге. Мислим да би једна од кључних ставки требала да буде и величина аутомобила. Све је више ушла мода СУВ камиона по улицама Београда.

Kubikaža + Co2 emisija

Dok hodam nekim ulicama, gledam malo parking mesta. Sramotno je šta sve Parking servis skarabudži i prodaje odnosno izdaje kao parking mesto. Treba da robijaju.

A da ne pricam da neodrzavaju njihova parking mesta puna snega, leda, smeca, ostataka gradjevinskih radova drugih javnih preduzeca.

Moра и величина. Ширина пута дужина.

To je valjda sadržano u masi... SUV je dosta teži od običnog automobila i težina povlači za sobom i povećanu Co2 emisiju. Pogon na sva četiri točka dodatno diže CO2 itd...
Ja sam radio u jednoj američkoj kompaniji i još 2010. smo imali car policy da mogu autmobili do 129g/CO2... U to vreme to je eliminisalo sva SUV vozila koja su tada bila na solidno preko 150 g/CO2 emisije.

Ako ćete već da dovodite u red harače za automobile, dovedite i Parking servis i Sekretarijat za saobraćaj koji crtaju i odobravaju parking mesta ispod standarda i propisa.

Ne može prosek i norma parking mesta da bude za Reno Klio. Ne samo zbog drugih automobilista, nego zato što kad treba da uđe iole veći kombi (da istovari nešto) on nema nikakve šanse na ovakvim bangavim parking mestima.

I širine javnih parking mesta su isto sramotne i protivzakonite.

Poslednja izmena:
Vrh