Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Ja sve pišem preko Twitera na Servisni centar, samo u decembru su napisali 19 kazni na osnovu mojih prijava i sve to na jednom te istom potezu. Ne mogu da se opamete ljudi da ne mogu da ulaze kolima u blok i da se parkiraju pored ulaza u vrtić. Doduše stalno se menjaju kola, kako jednog pametnog odviknem, drugi se nakači i tako stalno. Sad razmišljam, da ih ne prijavljujem, pa to bi tek opšti javašluk bio koliko bi ih se nabijalo kolima tu.
Kako pišeš, šalješ im DM ili okačiš sliku javno i taguješ? Nekako mi DM deluje kao ovo - "nismo nikoga zatekli".

pa, ja znam da na ovim potezima gde ja prijavljujem nikada ne izlazi komunalna samoinicijativno, tako da uvek sam namerno prijavljivao (parkiraju na pesackom), jer sam u fazonu ako ja ne prijavim, niko drugi nece a ovi nece sami doci
jos kada bi se i komsije aktivirale, to bi bilo top, namlatili bi se para od kazni, ali nece da se cimaju...

Kod nas u naselju ima jedna stacionirana patrola koja kruži, ali očito radi selektivno...

Uvek pošaljem i sliku, nekako se tripujem da je onda i njima lakše da odrade prijavu, znaju da nije fora.

Vrh