Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Mentalno poremećen narod... Radije bi živeo u svinjcu i anarhiji doveka, nego da jednom proba da okusi red i disciplinu.

Nijedan autobus 512 celo pre podne nije krnuo iz Sremčice zbog 2 BAHATO PARKIRANA AUTOMOBILA!

Screenshot_20241226-173950~2.png

Da ali je realno da pauk nije došao pola dana?

Ovaj neočekivani sneg ponovo je izbacio na videlo koliko ljudi ne umeju da voze i plaše se svega što nije ravan prav i suv asfalt. A i dodatno su bahati

Cela očišćena traka zauzeta parkiranim autima jer je to očišćeno za njih posebno. A saobraćaj se odvija preko nabacanog snega u kom se zaglavljuju.

Juče dok sam čekao trolu, na parkingu pored gledam auto sa norveškim tablicama, prednje gume letnje...

Da ali je realno da pauk nije došao pola dana?

Ovaj neočekivani sneg ponovo je izbacio na videlo koliko ljudi ne umeju da voze i plaše se svega što nije ravan prav i suv asfalt. A i dodatno su bahati

Cela očišćena traka zauzeta parkiranim autima jer je to očišćeno za njih posebno. A saobraćaj se odvija preko nabacanog snega u kom se zaglavljuju.

Voze s letnjim gumama jer je zima u BG slaba, onda kad padne sneg malo odmah cinculiraju... Opet manje-više to, nego što grad po hiljaditi put dočekuje zimu nespreman. Nije da smo Kanada pa da nas svake godine zatrpava dva metra snega. Zašto so nije pobacana svuda po gradu? Zaledilo je danas svuda, možeš da budeš Šumaher za volanom, protiv leda nema borbe.

Letnje gume i nemaju mnogo veze sa snegom, na hladnoći se dodatno stvrdu pa po mokrom bude kao po ledu. Jednom sam bio "pametan" i probao to i rekoh sebi nikad više, pre bih kupio neke all season nego zimi da vozim letnje. Ko auto vozi jednom mesečno kratke relacije možda i može da prodje.

Jutrošnji led ne bi savladali ni ekserima...... Potpuni fejl zimskih službi.

Nebrojano puta sam zvao da zamene banderu koja je pala pre godinu dana, naravno bez uspeha. Ali zato na svaka 2-3 meseca zovem BeoKom da stave zaštitu preko kablova za banderu jer neki mentol polomi i onda vire strujni kablovi. Ali ono što ne mogu da shvatim jeste nivo bahatosti da pored toga što blokiraš prilaz za vatrogasce zgradi, i što parkiraš preko celog trotoara, ti još dodatno vidiš narandžastu cev i pređeš preko nje. Pa sunce mu poljubim zar je moguće da su neki ljudi ovoliko bahati.

1735321491132.png
1735321508982.png

U Gospodar Jevremovoj ulici ispred Vukovog i Dositejevog muzeja postoji deo ulice koje je uvek puno sa grupama turista i koje je zasticeno od saobracaja, tj. postoje stubici od strane Kralja Petra i betonske zardinjere sa strane Visnjiceve, sve iz razloga da se ovo parce nase istorije sacuva od bahatih imbecila na 4 tocka.
Pre izvesnog vremena BVK je sanirao neki kvar ispred muzeja i pri tome pomerio zardinjere pretpostavljam zbog prilaza svoje mehanizacije, ali ih nije vratio nazad kao ni Beograd put nakon asfaltiranja tako da je bilo pitanje dana za ove prizore.
IMG_20241228_151150_resized_20241228_052121043.jpg
IMG_20241228_152314_resized_20241228_052120584.jpg
IMG_20241228_151131_resized_20241228_052120856.jpg

Skoro sam saznao da mi imamo udruženje roditelja dece nastradale u saobraćaju, koji se bore za kažnjavanje tih ubica. Slušao sam ih u nekom podkastu, bukvalno, gaženje na pešačkom je dekriminalizovano.....

Pa od kad je isprdak sns žeksa narkomana ubio devojcicu na pesackom 2013 i pobegao sa lica mesta i na sve to dobio JEDNU godinu kućnog BEZ nanogice i javnost je to bez veće pompe ili nezadovoljstva progutala, šta se posle čudimo?
Jadni ti roditelji i svaka im čast ali ostale to izgleda ne dotiče uopšte..

Vrh