Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Evo u Teodora Drajzera. Komšije potplatile ove putare verovatno da naspu asfalta kada su ulicu asfaltirani pa onda i stubiće stavili sa sve alarmom.

Doduše verovatno nema temelja pa se stubić lako čupa iz ova 2cm asfalta ali st*** u mozak je sveprisutna.
20241215_155617_copy_1632x1224.jpg

Bila je zelena površina pa su malo zakopali i nasuli šljunak pre godinu dana da naprave parkinga. Pritom ima barem još 5 "garaža" koje su komšije napravile na javnoj površini i zauzeli javna parking mesta samo za sebe.

Pa gde je inspekcija, to je kršenje propisa par ekselans. Kod mene u kvartu su tako ispred jedne zgrade baje razje*******ale ceo travnjak postavili i te stubiće i još pride oznake samo za stanare na prostoru za jedno 5-6 automobila, u roku od dva dana su imali rešenje da vrate u prvobitno stanje.

Ovo je neverovatno u kakvoj anarhij i brlogu mi živimo, svakog meseca se dostigne neki novi nivo ludila.

U ovom slučaju, prvo jedna grupa degenerika parkira nasred ulice, na šinama. Onda naiđe drugi, pijani degenerik, pa se zakuca u te parkirane kršine.

Snimak na linku ispod
Z8Zk9kpTURBXy9lNWQxNzlkMGYxNzM0MGRiNTkwNTZjNGNkNWM3YmU0My5qcGeRkwLNAcIA3gACoTAFoTEC

I posle mi pišu ljudi "brt što bi iko išao iz Srbije, pokajaće se, Srbija je najbolje mesto za život". Jeste, jeste, evo vidim. Jbt gde ja živim, koja je ovo anarhija...

Jedan dan sam se parkirao na legalno mesto ispred doma zdravlja jer sam bio u kolima. I prosto gledam ljude koji se guraju tu oko doma zdravlja. Treba im 10 sati da se uguraju negde, umesto da odu na prazan parking iznad.

Tu treba proširiti trotar malo na račun blatista
Srediti spuštene ivicnjake na prelazima i sve denivelacije srediti
I ta besplatna mesta u zonu ubaciti da se sredi to divljastvo

Vrh