Moraš da razumeš, da to što ti nekako naučiš pravila (vidiš i sam da je komplikovano) ne pomaže baš puno, pošto imaš u tom trenutku bar 5 njih koji nemaju pojma šta rade. Poštuj pravila, ali se ne oslanjaj 100% na to i pažljivo posmatraj ponašanje drugih u saobraćaju. Taj što ti trubi - ko zna šta on misli da je ispravno i da li uopšte ima pojma koja su pravila. Verovatno si, po nekim njegovim kriterijumima, sporo krenuo plus, ako imaš na autu "P" - magnet si za takve buzdovane.
Ja vozim 15 godina po Beogradu. Nažalost, odavno sam npr. kod prestrojavanja u gužvi prestao da koristim migavce. Dosadili su mi likovi koji mi se, kada se prestrojavam, zaleću pozadi kantom od 70 ks da mi, kao, ne daju da se "ubacim". Lepo mogu bilo kome da se ubacim, pošto vozim auto od >350 ks. Nije pohvalno, ali nažalost puno je debila koji leče svoje komplekse za volanom.
Preneko veče vozim 80-100 autputem kod Arene i vidim iza lika u Alfi sa nekim nalepnicama (pacijent, očigledno...). Lik se zalateo da me obiđe, ubaci mi se ispred auta i isključi se na kružni tok ispred mene, ako se prethnodno takvom vožnom ne zakuca u ogradu. Iza mene naravno nije bilo nikoga, ali bolid hoće ispred da se ubaci. Ne mogu takve likove da pustim, morao je verovatno da se isključi posle na Omladinskih brigada, pošto sam malo dodao gas i nisam ga pustio, pa je promašio isključenje.