direktor":21zou1dy je napisao(la):
Једна мала дигресија на овај чланак из Блица "Za dva dana na Ceraku dva automobila ostala bez točkova".
Тачно да су на Цераку скинули точкове са два аутомобила, а зашто је Блиц објавио слику ове Мазде 6, не знам, можда им читалац није послао ту другу слику или већ шта. Њој јесу исто скинути точкови, али прошле године у новембру исто на Цераку, а код основне школе "УН". На жалост нису били уграђени сигурносни завртњеви, као и код ове горе Хонде Сивик.
Најчешће скидање (крађа) точкова се дешава током зимског периода кад је обавезно стављање зимских пнеуматика, а на жалост краду се "по наруџбини" и ткз. спортски алуминијумски и магнезијумски наплаци. Зато осигурајте колико толико точкове одговарајућим сигурносним завртњевима.
Знам неки ће рећи да се сигурносни завртњеви могу разбушити, тачно могу, али лопови не иду баш у крађу са бушилицом, него претходно обилазе типоване аутомобиле и добро прегледају да ли неко од њих има те завртњеве или не. Ове и прошле зиме је било доста краћа точкова са аутомобила у Београду.
Са овим сам хтео само да скренем пажњу члановима, који су слабије упућени у оваква дешавања, а возачи су. Извињавам се ако сам био наметљив.