Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

1738674371868.jpeg

haha kako se brat provuko
zbog kreativnosti ga nisam prijavio

za sada

осим што је могао да убије некога на тротоару.
Треба мајмуну замешати мало малтера и ставити исти такав стубић иза њега

dobro da ubije nekoga, nije bash realno
ali

trebalo bi mu nesto uraditi
kasno sam video, dok dodje komunulna, ode on
ali videcu sutra oko 9 ako se pojavi, ce sredimo

haha, sam sebe sam uhvatio da sam mogao nekad tako, odlično mesto, nema nikog okolo :D Što je najgore stavili stubić tu na veliko mesto, a na ona mala nisu.

Zato što je urađeno samo nužno neophodno, na par mesta nisu ni postavljeni stubući jer u trenutku kad su ih postavljali, neko je bio tu parkiran. A ne daj Bože da su obišli lokaciju još neki put...

Nema to veze sa tim, pisao sam da su paukom dizali kola i vracali. Ta mesta gde su stubici su predvidjena za kontejnere ali s obzirom da su kontejneri na ulici...

Pa malo mi nelogicno da nije problem da dignu 100nak automobila nabijenih jedan do drugog (izmedju ostalog i moj), a da im je problem da dignu 2-3 na tim mestima gde nema nijedan auto okolo. I oni stubici na coskovima su glupost, a ostavili ona parking mesta sa korenima od pola metra.

Svakako su ta mesta predvidjena za kontejnere. A ono sto me vise nervira su havarisani krsevi i neregistrivani automobili koji opet zauzimaju mesta, nekad i po dva. A tu su opet i regularni automobili koji zauzmu dva mesta.

video sam par, jedan je pored onog parka. planiram da prijavim to, ali nikako da stignem

A zašto tu ne stoje kontejneri koji je razlog
Znaci imamo vise problema koji izaziva nerad vise službi čistoća parking servis komunalci divno a kordinacija jos jedna reč koje nema u rečniku

Vrh