Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština
haha, sam sebe sam uhvatio da sam mogao nekad tako, odlično mesto, nema nikog okolo Što je najgore stavili stubić tu na veliko mesto, a na ona mala nisu.
Zato što je urađeno samo nužno neophodno, na par mesta nisu ni postavljeni stubući jer u trenutku kad su ih postavljali, neko je bio tu parkiran. A ne daj Bože da su obišli lokaciju još neki put...
Nema to veze sa tim, pisao sam da su paukom dizali kola i vracali. Ta mesta gde su stubici su predvidjena za kontejnere ali s obzirom da su kontejneri na ulici...
Pa malo mi nelogicno da nije problem da dignu 100nak automobila nabijenih jedan do drugog (izmedju ostalog i moj), a da im je problem da dignu 2-3 na tim mestima gde nema nijedan auto okolo. I oni stubici na coskovima su glupost, a ostavili ona parking mesta sa korenima od pola metra.
Svakako su ta mesta predvidjena za kontejnere. A ono sto me vise nervira su havarisani krsevi i neregistrivani automobili koji opet zauzimaju mesta, nekad i po dva. A tu su opet i regularni automobili koji zauzmu dva mesta.
A zašto tu ne stoje kontejneri koji je razlog
Znaci imamo vise problema koji izaziva nerad vise službi čistoća parking servis komunalci divno a kordinacija jos jedna reč koje nema u rečniku
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.