Uf mene uzasava nekultura i bahatost vozaca u Beogradu... Jedina stvar u kojoj sam podrzao gradsku vlast je bila ona planirana zabrana za sva vozila da saobracaju preko rekonstruisanog trga republike i Vasinom ali se izgleda od te zamislio odustalo... Ja bih sva motorna vozila izbacio iz centra grada sa ili bez izgradjenog metroa. Zivim u centru grada, pesak sam i uzasno me nervira buka i zagadjenost i nervoza koju stvaraju ta vozila na ulicama. Uveo bih potapajuce stubice po obodima centra grada... Samo bih dozvolio bicikle, trotinete, javni prevoz, trole, tramvaje i elektrobuseve i emergency vehicles...
Ne treba otici daleko na zapad, dovoljan je Zagreb pa da vidis kako ti lepo stanu na samu nameru da zakoracis na pesacki... Ovde treba da se izborim sa autom koji ide 60km da li ce on prvi ili ja da predjem... Znaci polupao bih mu vozilo u trenutku i njega samog... Hrabar je za volanom kad juri 60km i ne staje, da ga vidim bez auta koliko bi hrabar bio da mi ne omoguci da predjem ulicu tamo gde treba...
I sta radi policija, osim sto da izvinete *ebu prostitutke nocu na savskom keju, gledao svojim ocima, a onda nam Stefanovic prica o cestitosti, kako su tu da sluze gradjanima... Umesto da na svakom pesackom stoje, pa lepo, nisi usporio i porpustio pesaka? Kazna, kazna, kazna....
Odvratan nam je grad, a najvise porazava cinjenica sto samo pricamo o problemima, a nista se ne menja...