Samo smatram da je vecina ljudi primorana da krse zakon o parkiranju, lepom ponasanju I slicno zbog nedostatka uslova nego sto su stvarno bahati, nekulturni I slicno, naravno da takve jedinke postoje, ali ipak gledam to sa te druge strane kada bi bilo uredjenije sve, ne bi bilo prekrsaja. Da ima dovoljno parking mesta u Bulevaru, ne bi ljudi ostavljali automobile preko sina, to pricam za Bulevar dok nisu premestili tramvaj po sredini. Mada ni tada taj postupak nisam odobravao. Ali eto naveo sam primer moje zgrade da jednostavno ne postoji resenje za parkiranje kada opstina nije obezbedila parking mesta za stanare, a pritom placas im porez, placas im takse prilikom registracije vozila I slicno. Isto tako I zidaju tj dozvoljavaju zidanje velikih zgrada u centru grada, a ne prave garaze za iste ili nemaju usliva za parkinge to samo kod nas ima, a ruse stare zgrade sa po par stanova, a sazidaju zbog atraktivne lokacije I bogacenja zgradu od po 30stanova I da svaki drugi stan ima auto, a neke porodice imaju I po dva automobila, pa gde je tu logika? Primer, ujak moj kad se preselio u zgradu na Crvenom krstu, je trazio da iznajmi kupi garazno mesto u svojoj zgradi, pitavsi ljude iz gradske uprave jer je zgradu zidao grad Beograd, dobio odgovor da su sva garazna mesta izdata I da nema mesta, kasnije je saznao da je jedan covek na nekom od tendera zakupio sva mesta po smesnoj ceni I sada naplacuje po 50e za garazno mesto, pa gde je pravda? Sve u svemu ja sam svojevremeno pisao mojoj opstini stalno za svaki problem koji imamo, te za cesme u parku, te za parking, te za sportske terene, te za deponije divlje I shvatio sam da samo kidam zivce I nerviram se, dok opstinski ljudi nista ne rade, a placeni su da rade u nasu korist, zato kazem, zivot je kratak I lep da bi se nervirali
astrodule j.g izvini za "dokon" ali realno, ne mozes promeniti nista, I sad kapiram tvoj razlog vezano za te kamione jer si naveo pesacki I da je rizicno, sto koliko mi se cini nisi spomenuo u tvom postu, pa si mi zato zazvucao na penzosa kome sve smeta I koji sve prijavljuje, ali ovo saznanje vec menja stvar