Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

lično sam video pandure kod bucka.

prestanite sa tim pljuvanjem i pretporstavkama.

dsc00893.jpg

kombi-bahato-parkiranje.jpg

201507151214571437825239.jpg

MilisaV":36v6lo5b je napisao(la):
lično sam video pandure kod bucka.

prestanite sa tim pljuvanjem i pretporstavkama.

Svaki dan prolazim minimum dvaput tom ulicom. Ni jednom nisam video pandura, pauka ili komunalca da piše kaznu.

Beogradska ulica je primer bahatosti u radno vreme

Kao sto sam rekao samo ja sam jednom video saobracajce kod bucka i nikada vise.
Okupljanja su uvek kasno popodne i uvece bar po par automobila je parkirano ali ovo
sinoc je rekord 12 automobila parkiranih u jednom trenutnu.
Najveci biser mi je kad vidim prazna parking mesta i jos u vremenu besplatog parkiranja
oni parkiraju na ulici. Nekada davno policija je u beogradkoj vrsila kontrolu i zaustavljala
automobile koji skrenu iz bulevara ka slaviji sto je prekrsaj, ali se ne secam kada sam ih zadnji put video.

Upravo sada komunalna ide niz Sarajevsku i kači kazne na nepropisno parkirana vozila.

23.7. samo poslao pismo Policiji na supbgd@mup.gov.rs
Poštovani,

kod restorana Šaran i Venecija u Zemunu nepoznati ljudi regulišu i naplaćuju parkiranje na mestima gde parkiranje nije dozvoljeno. To se dešava godinama i predstavlja ruglo u tom delu grada. Ono što je naročito zabrinjavajuće je što se to dešava neposredno pored policijske stanice Zemun u Gospodskoj ulici.

Mogu li da dobijem vaše mišljenje o tome?

Sa poštovanjem

Dušan Popović

Narodnih heroja XY / Z

11070 Beograd

Dobih danas pismo od Policije gde kažu da te osobe to rade svojevoljno i da ne traže naknadu, tj da to rade za džabe.

Ali poslednji pasus odgovora mi je za rubriku "Verovali ili ne" jer me obaveštavaju da moram da se obratim Saobraćajnoj ili Komunalnoj policiji ako smatram da ta parking mesta nisu na dozvoljenim mestima.

parkiranje-kod-kapetanije-i.jpg

Дуле, укњижен плусићћћ.

Сад лепо пресавијеш табак и све пошаљеш на начелника управе саобраћајне полиције Србије гос. Ребића (http://prezentacije.mup.gov.rs/usp/Organizacija/NU.html), са лепим објашњењем и тим писмом у прилогу са "Веровали или не" одговором.
Јави кад буде нешто.

astrodule":4u1q63ah je napisao(la):
23.7. samo poslao pismo Policiji na supbgd@mup.gov.rs
Poštovani,

kod restorana Šaran i Venecija u Zemunu nepoznati ljudi regulišu i naplaćuju parkiranje na mestima gde parkiranje nije dozvoljeno. To se dešava godinama i predstavlja ruglo u tom delu grada. Ono što je naročito zabrinjavajuće je što se to dešava neposredno pored policijske stanice Zemun u Gospodskoj ulici.

Mogu li da dobijem vaše mišljenje o tome?

Sa poštovanjem

Dušan Popović

Narodnih heroja XY / Z

11070 Beograd

Dobih danas pismo od Policije gde kažu da te osobe to rade svojevoljno i da ne traže naknadu, tj da to rade za džabe.

Ali poslednji pasus odgovora mi je za rubriku "Verovali ili ne" jer me obaveštavaju da moram da se obratim Saobraćajnoj ili Komunalnoj policiji ako smatram da ta parking mesta nisu na dozvoljenim mestima.

parkiranje-kod-kapetanije-i.jpg

Tako i uradi, nemoj se zamarati da šalješ u pisanom obliku, ovu sliku kao prilog pa na saobracajnapolicija.bg@mup.gov.rs

Rebića u cc.

Propisno sam se naježio kada sam zamislio šta je moglo da se desi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CI1ieBk-M_8[/youtube]

Па да су се слупали имао би доста прегледа, овако ништа :D

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Ima istine u tome što pišeš: zanimalo bi ih da vide udes a ne kako je do toga došlo i da o tome razmisle.

Sent from my ST23i using Tapatalk

Шпанија, земља чуда !

Кажњена јер је фотографисала непрописно паркирано полицијско возило
ПОНЕДЕЉАК, 17. АВГ 2015, 19:13 -> 19:58

adult photo sharing
Шпанкиња која је фотографисала полицијско возило непрописно паркирано на месту резервисаном за инвалиде кажњена је са 800 евра по новом контроверзном закону, који забрањује неовлашћено фотографисање полицијских службеника.

http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/501/.html

Šta se desilo u autobusu? Vozač: Tukla me žena, putnici: Vozač je bio agresivan!

Sudaru autobusa na liniji 74 i putničkog vozila koji se dogodio sinoć oko 23.30 sati prethodila je "čarka" između vozača. Nakon incidenta vozač autobusa naveo je da ga je žena suvozač iz automobila fizički napala, dok očevici tvrde da je vozač namerno nasrnuo na putnički automobil.

Sudar autobusa i automobila dogodio se u Višnjičkoj ulici na Karaburmi, kome je prema navodima vozača autobusa Ž. O. predhodio konflikt dve stanice ranije.

Naime, on tvrdi da je vozač putničkog automobila hteo da skrene iz leve u desnu traku, a kako to nije mogao da uradi zbog autobusa, počeo je da gestikulira i trubi.

- Na jednoj od stanica vozilo fijat punto zaustavilo se ispred autobusa, vozač autobusa je pokušao obiđe vozilo. U tom trenutku vrata putničkog automobila su se otvorila, te je ih autobus svojim srednjim vratima zakačio - kaže Dušan Krstić iz "Arriva" prevoza i dodaje da je, nakon sudara, žena suvozač putničkog automobila ušla u autobus i dva puta udarila vozača autobusa Ž.O. u predelu glave.

Iz "Arriva" prevoza potvrdili su da niko od putnika nije povređen, dok je vozač zatražio lekarsku pomoć zbog primljenih udaraca u predelu glave.

Redakciju "Blica" danas su zvali putnici koji su se zatekli u autobusu. Oni imaju drugačiju verziju priče.

Oni tvrde da je sudar izazvao vozač autobusa, koji je dva puta isekao put automobilu, da bi na kraju namerno nasrnuo na vozača fijata.

- Pošto je dva puta preprečio put automobilu, vozač fijata je izašao iz vozila i pitao vozača autobusa zašto to radi, rekavši mu da u kolima vozi dvoje dece. Na to ga je vozač autobusa opsovao, naglo dodao gas i skrenuo u levu stranu, udarivši čoveka s kojim se prepirao i nekoliko metara ga vukao po ulici. Svi putnici su počeli da vrište, a najviše žena i deca koji su se vozili u automobilu - prepričava putnica Jovana Nikolić.

Ona kaže da je vozač autobusa odmah po incidentu zatvorio vrata autobusa i zaključao vrata svoje kabine, pa niko nije mogao da mu priđe.

- Svi smo nasrnuli na njega vičući da nije normalan i da je mogao sve da nas pobije, a on je samo nonšalantno rekao: "Nisam ništa uradio". Žena koja je bila suvozač u automobilu vrištala je iz sveg glasa, držeći bebu u rukama, pa sam joj prišla da je smirim, pa znam da nije ni dotakla vozača autobusa. Deca su plakala, dok je vozač automobila ležao na ulici. Cela situacija je bila jako potresna, ne mogu da verujem da je vozač uradio tako nešto - priča potresena putnica.

Iz Hitne pomoći kažu da je vozač automobila zadobio lakše povrede.

- Vozač automobila je sa lakšim povredama prevezen u Urgentni centar, dok je dete bez povreda preventivno prevezeno u Tiršovu - kažu u Hitnoj pomoći.

IZVOR BLIC

Пролазећи вечерас поред Costa coffee на углу Јурија Гагарина и Гандијеве видео сам један "зелени" паук, три возила интервентне и два возила саобраћајне полиције. Или сам то раније превидео или је то почело од скоро, али већ током дана је било пар аутомобила паркираних ту. Вечерас је било барем десетак аутомобила затамњених стакала и сл. као и разних људских сподоба које су се расправљале са полицијом. Нешто слично као испред Перпера. Штета што је био мрак и што сам пролазио кроз раскрсницу са супротне стране иначе бих сликао.

ШОКАНТНО! Паркинг сервис у Новом Саду ради свој посао?!! Каква вест!

BAHATO Sa poršeom možeš da parkiraš gde hoćeš u Novom Sadu!

657343_bahatoparkiranjeporsecentarparkingservispauk6002_f.jpg

Kako je najlakše ne misliti na druge pokazao je bahati vozač poršea koji je zauzeo mesto za invalide na Bulevaru Mihajla Pupina ispred tržnog centra Bazar u Novom Sadu.
657345_bahatoparkiranjeporsecentarparkingservispauk6004_f.jpg

Fotografije bezobzirnog parkiranja objavio JKP „Parking servis“. Slučaj se desio za vikend, a ekipi „Parking servisa“ nije trebalo dugo za akciju jer se njihove prostorije nalaze pored tog parkinga.

Bahati vozač ipak je uspeo da stigne na vreme i porše nije završio na „pauku“, te mu nije naplaćeno odnošenje automobila. Sledi mu kazna od 5.000 dinara zbog nepropisnog parkiranja.

ИЗВОР БЛИЦ

Sinoc je neki d...l parkirao auto u cara Dusana tako da tramvaj nije mogao proci od njega. morao sam da trcim da bih hvatao poslednji prevoz u 11:30. Doslo mi je da mu razbijem auto!!!!

"Спортиста" коме је тешко да прошета 10-50 метара од паргинга до терена :notok:

Vrh