astrodule":1z28nafq je napisao(la):Idemo dalje
Neki KIA džip ide crvenom linijom i ja iza njega. Kad je došao do pešačkog, usporava, skreće na ostrvo i tek tada pali 4 migavca. Ja legnem na sirenu, a ja vama ne mogu da opišem tu facu. Lik je krenuo da se dere (čuo sam ga kroz zatvorene prozore - radila mi je klima), totalno je deformisao facu koliko je bio besan na mene. Posle 15-ak minuta sam ponovo tu prolazio, 4 migavca su i dalje radila, a lik se vraćao sa klopom u kesi. Kad si gladan nisi sav svoj!
prosto........a ja vama ne mogu da opišem tu facu...
astrodule":1xlz1bqu je napisao(la):I još jedna, svakodnevna situacija, kod Poreske u Tošinom bunaru
U zaokruženom delu skoro uvek ima vozila sa 4 migavca. Tu ide autobus. Ja znam za foru pa se na prethodnom semaforu ne prestrojim u skroz desnu traku (uvek tuda idem desno), već ostanem u srednjoj, ali šta to vredi kad drugi ne znaju za to, pa kreće obilaženje. Naravno, ima mesta čim se se skrene desno, a ima još mesta u toj uličici iza, ali...
orion":1gct3qc0 je napisao(la):Jуче испред паркинга на бувљаку, у Јурија Гагарина, у крајњој десној траци следећа ситуација ...
Изгледа да су комуналци знали кад креће група од више аутобуса за Грчку па су таман пола сата пред полазак се појавили и све посликали. Оно што ми је било фасцинантно је да они сликају а људи и даље стају а ови редом кажњавају. Ово и није бахатост више је глупост. Најјачи ми је био таксиста који се поред два комуналца зауставља тачно испод знака за забрањено паркирање и заустављање а аутобуско стајалиште је 30ак метара раније и још се нешто објашњава са комуналцима...
Иначе сада се може ући на паркинг код Бувљака и платити један сат 50 дин уместо раније једнократног плаћања.
Генијално решење, али јако опасно. Осим што је неосветљено не може комби хитне.помоћи да прође, ватрогасце да не помињем. Али показало је да је људимо докурчило да чекају град да им реши проблем!Saobraćajna Kamera":3s2qiy3e je napisao(la):[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7r3BzxYLv0E[/youtube]
Bila je priča i u Blicu.
Ludilo..
Saobraćajna Kamera":w9vkc1yo je napisao(la):Kako to misliš? Ovo je opština ovako napravila, nelegalno i nepropisno.
Za sve ove probleme postoje zakoni, propisi i službe kojima je posao da ih sprovode.