To niko nije sporio, ali pričati o završetku AP do Mačkata, pa čak i do Zlakuse, a ne znati gde je ona. Zlakusa se nalazi sa suprotne strane od sadašnjeg puta i ne postoji ni jedan put kojim kamion sa prikolicom može da prodje, ako se izuzme put preko Potočanja. Davne 1976, puštanjem pruge Bgd-Bar, Zlakuse i sva ostala mesta sa druge strane pruge su ostala odsečena. Za pola veka nije uradjen prelaz preko pruge, a čuj sada ideje, biće za dve ipo, da bi se parcijalno pustio AP. Luda kuća.Završetak dijela autoputa do Požege je isto jako velika stvar. Iako kasni, kada to bude pušteno, skratiće se put do Zlatibora još podosta. A to će biti za 7-8 mjeseci što je jako brzo.
Ma šta tu kukaš ko neka baba! Sve ide na dobro!Na onu traku iz Užica ka Zlatiboru, posle velikog tunela. Verovatno nisi tuda prošao zadnih pola godine, ali zato znaš do kada će biti auto-put gotov.
EXPO nesrećni je u maju 2027, odnosno 2 ipo godine od ovog momenta. Jedina šansa je da ga odlože ili pomere za 10 godina, plus minus 2-3 godine.
Mada i da neko na to pristane, biće nategnuto.
Na kraju, nema tu šta negativnog, već realnog.
Osim 2. su ti sve subjektivni problemi, ali nema veze razumeo sam šta si hteo da kažeš,...uostalom neka krenu pa ćemo pratiti...bitno je da je odlučeno da se gradi i jednog dana ćemo uživati u kompletnom autoputu.Imamo nekoliko objektivnih problema pre nego sto predjemo na subjektivne.
1. Mi smo Srbi a ne Kinezi i ovo je Srbija a ne Kina.
2. Put neće krenuti da se radi pre završetka puta do Pozege. Sto će u najboljem slučaju da se desi polovinom naredne godine. Dakle imamo godinu i po dana u najboljem mogućem slučaju. Od toga imamo dve zimske sezone kada ne može da se radi.
3. Nikada se u istoriji ove države nije završio tako ozbiljan projekat za tako kratak period.
A sto se subjektivnih problema tiče. Mislim da ni Kinezi u Kini ne mogu za tako kratak period da naprave taj put od nule.
Spinuješ debelo. Nema tu babe, deda, već surova istina. Od AP do Mačkata, do 2027 nema ništa. Najgore je to, što i ti u to neveruješ. Razlog tvog laganja, verovatno nije u neznanju već u nekom "višem" cilju, samo tebi znanom.Ma šta tu kukaš ko neka baba! Sve ide na dobro!
Osim 2. su ti sve subjektivni problemi, ali nema veze razumeo sam šta si hteo da kažeš,...uostalom neka krenu pa ćemo pratiti...bitno je da je odlučeno da se gradi i jednog dana ćemo uživati u kompletnom autoputu.
I šta bi na kraju, jel će biti AP ili ne? Nemoj sada sa Tomom Monom da mutiš vodu. Odgovori, veruješ li u to ili ne. Brzo prodju 2 godine, a trag o glupostima ostaje.Ne sekiraj se imam idejno rešenje ispred sebe, ali ti voliš da ubacuješ drugima svoje reči da bi ispao pametan hehe džaba ti priča, inače znam skoro sva sela uokolo
Nego da nastavimo sa lepim vestima iz Zlatiborskog kraja, to sve povlači i nove autoputeve, puteve i uopšte razvoj kraja
Momirović: Izvoz privrede Zlatiborskog okruga u prošloj godini dostigao iznos od 900 miliona evra
Izvoz privrede Zlatiborskog okruga u prošloj godini dostigao je 900 miliona evra i udvostručen je u odnosu na pre deset godina, kada je iznosio 490 miliona evra, što je jasan pokazatelj razvoja.www.blic.rs
Znači ti tvrdiš da će biti gotov do EXPA? Nema tu , za tebe, mene, veruješ li ili ne. Već da li će biti završen do 2027?Pa to ti kažem, ti ne veruješ ni da će biti autoput...e zato za takve će biti gotov do expa
Završetak dijela autoputa do Požege je isto jako velika stvar. Iako kasni, kada to bude pušteno, skratiće se put do Zlatibora još podosta. A to će biti za 7-8 mjeseci što je jako brzo.
Pribeležićemo tvoj odgovor da neće ni biti autoputa već samo livade, pa ćemo sačekati da vidimo ko nas ovde sve laže. Prosto k`o pasuljZnači ti tvrdiš da će biti gotov do EXPA? Nema tu , za tebe, mene, veruješ li ili ne. Već da li će biti završen do 2027?
Prosto kao pasulj. Da ili ne. Pribeležimo odgovor i sačekamo ko nas laže.
Kako je subjektivni problem ako kasne 3 godine ? To je realan i istinit problem...Ma šta tu kukaš ko neka baba! Sve ide na dobro!
Osim 2. su ti sve subjektivni problemi, ali nema veze razumeo sam šta si hteo da kažeš,...uostalom neka krenu pa ćemo pratiti...bitno je da je odlučeno da se gradi i jednog dana ćemo uživati u kompletnom autoputu.
Ponovio si bar 50 puta da put kasni 3 godine. Pa sta ako kasni, u Srbiji se radi 10 deonica, drzava se premrezuje putevima, generacijski projekti u pitanju.
Naravno da je pa sta ako se trenutno pravi 10 deonica istovremeno. Ne zelim da budem maliciozan pa da zanemarim 10 deonica i koncentraciju energije usmerim na deonicu koja nije pocela da se radi, to ostavljam crnasima.Evo ga, "pa šta", spustilo se u narod