Nema ovo nikakve veze sa temim foruma ali jedan nije izdrzao da ne napise a dvojica lajkuju. Ne ljutim se ja na vas meni ne skode vasi komentari skode vama jer oslikavaju taj mentalitet da sve sto valja izvrgavate lpodsmehu!pobednik se ne postaje tako što dolaziš na žurku kad ona već uveliko traje.
Ne znate ni moju pricu ni sta sam uzeo ni kako a podsmevate se. Ako bih vam rekao da sam uzeo bas na vreme taman pred ovu ekspanziju dovoljno da uzmem po starim cenama i to u trecinu iste. Da sam uzeo ranije vrv bih nesto krenuo po starom i propustio bih ovu priliku sa ovim novin parametrima. Ako bih vam rekao da me zemlja ispala oko 1,5 posto od trenutno moguce izgradjenosti verovatno se ne biste vise podsmevali. Neka vam labud sracuna koliko puta 1,5 ide u onih 23-25 posto. I to je bez daljih mojih ulaganja. Ako to vec nije pobeda ja ne znam onda sta jeste. A ovde na forumu sam aktivan jer imam nameru i licno da ucestvujem u izgradnji pa pratim situaciju.
A posle se ljutite kad vam kazu da imate hejterske komentare. Ovo nema nikakve veze sa politikom ovo je samo neverica u bilo ciji uspeh. Ja da mi neko usput provice kao primer Novaka djokovica zapitao bih se malo. Ali vi valjda gledate po sebi i mislite da svi sede iza tastature i pisu gluposti!