Nemam ništa protiv da oni zamrznu svoje živote i čekaju da se aktuelna garnitura smeni, ako će im tako biti lepše u životu
Da citiram sam sebe i navedem još jedan primer apsurdnosti takvog pristupa životu:
Moji iz osnovne organizuju 20 godina male mature. Ubacili me u WA grupu sa 30+ ljudi krenula priča koji restoran. Ja predložim Durmitor na NBG, računam ok je klopa, nije skupo, lako je dostupno i onima koji dolaze prevozom, kad javi se par ljudi sa komentarom ako se odabere Durmitor oni neće doći jer je to SNS restoran.
OK, idemo dalje, predložim vinariju Šapat kod Slankamena, računam jedna školska se udala u NS, jedan školski se preselio u Inđiju, kapiram i njima će biti lakše da se nađemo na pola puta. Ne lezi vraže, javlja se jedan sa komentarom da Milenium tim drži Šapat i da je to isto SNS firma i da ne bi trebali da idemo tamo.
Već sam krenuo da gubim strpljenje, jer je moja tolerancija na ljudsku glupost vrlo niska. Izašao sam sa trećim predlogom Legat 1903, tamo sam često, poznajem i osoblje, mogu da vidim sa njima da nam izađu sa boljom cenom obzirom da smo grupa, kad javi se još jedan sa komentarom, u Legat dolazi često Ostoja Partizan i ostatak SNS biznmena a on ne želi u to društvo.
Na kraju sam rekao jte se svi, izašao sam iz grupe i samo organizatorima pustio poruku da mi jave mesto i vreme jer stvarno nemam vremena da analiziram vlasničku strukturu i stalne goste restorana i da to prilagođavam preferencijama pojedinih.
Eto, o takvom tipu apsurda govorim, žao mi je da takve apsurde čitam i na forumu.
I nadam se da ćemo se sada vratiti na puteve.