Sta ste Vi, sekta neka?Sve je sad čisto: konačno smo saznali da se osoba koja se predstavlja kao "dragan" slaže sa nama
Sta ste Vi, sekta neka?Sve je sad čisto: konačno smo saznali da se osoba koja se predstavlja kao "dragan" slaže sa nama
On odlučuje i ta rečenica dosta znači, jer neke druge projekte nije ni pomenuo.Dalje, ta recenica koju je on izjavio ništa ne znaci za ovu temu i za ovaj projekat. . .
Psihološka manipulacija — je oblik društvenog uticaja čiji je cilj promena percepcije ili ponašanja drugih, primenom podmukle, obmanjujuće ili uvredljive taktike. Od usmerenja interesa manipulatora, često na račun drugog, takve metode se mogu smatrati eksploatatorskim, uvredljivim, podmuklim i prevarantskim.Ako on kaže da će se nešto graditi, onda je to obećanje a ne manipulacija i političarenje. Posao političara je da govore o planovima, a da li i kada će biti ostvareni to će se videti u budućnosti. Tako će 20.jan da objave planove do 2027. pa videćemo šta će sve da obećaju. A onda ćemo da pratimo realizaciju na terenu.
Hoćemo li onda da prestanemo da prenosimo obećanja sa sastanaka Malog, Vučića i Brnabić?A onda ćemo da pratimo realizaciju na terenu.
Ako on kaže da će se nešto graditi, onda je to obećanje a ne manipulacija i političarenje. Posao političara je da govore o planovima, a da li i kada će biti ostvareni to će se videti u budućnosti. Tako će 20.jan da objave planove do 2027. pa videćemo šta će sve da obećaju. A onda ćemo da pratimo realizaciju na terenu.
Питање је да ли ће уопште да граде и када ће бити завршено. Објективно гледано ауто-пут до Котромана је апсолутно бацање пара. Потребно је обновити и по потреби изменити постојећи пут који је одличан и задовољава потребе саобраћаја.Suština je u tome da li će da grade odmah do Višegrada, Kotromana ili kukavički samo do Mačkata. Čekamo 20. januar.
Potpuno si u pravu, ali nekada prosto volim da uđem u polemiku da ih malo nerviram.Као и на друштвеним мрежама и овде на форуму има неколико људи, које ради подмукли посао ботова, једноставно их треба игнорисати! Не одговарати на њихове постове...
Zašto pitate? Da to možda ne ugrožava Vašu sektu?Sta ste Vi, sekta neka?
Deo od Mačkata do Kremne vapi za rekontrukcijom. Ali s druge strane, s obzirom na broj saobraćajki i gustinu saobraćaja, mislim da od Požege do Mačkata ima smisla graditi makar brzi put.Питање је да ли ће уопште да граде и када ће бити завршено. Објективно гледано ауто-пут до Котромана је апсолутно бацање пара. Потребно је обновити и по потреби изменити постојећи пут који је одличан и задовољава потребе саобраћаја.
nije sekta, mozda vise udruzenje ljudi koji ne voli lazi, obmane, fuseraj, kradju, mito, burazerske seme, politicku propagandu i idiokratiju vezanu za vecinu ako ne i za sve infrastrukturne projekte koji se finasiraju od nasih (drzavnih para) jos od rekonstrukcije Ibarske magistrale pa do danas (ja sam clan udruzenja od izgradnje mosta na Adi)Sta ste Vi, sekta neka?
Нисам се прецизно изразио. До Мачката би морао да иде ауто-пут, то је реално најоптерећенија магистрала у Србији тренутно. Требало би такође већ размишљати о споју тог новог ауто-пута са самим Златибором. Али пошто је Вучић изјавио на митингу да ће то бити брзи пут, не треба се пуно надати чак ни томе. А од Мачката до Котромана стварно нема смисла радити ишта осим реконструкције и ситних измена. Када би се тај пут средио, био би више него довољан за саобраћај који прима.Deo od Mačkata do Kremne vapi za rekontrukcijom. Ali s druge strane, s obzirom na broj saobraćajki i gustinu saobraćaja, mislim da od Požege do Mačkata ima smisla graditi makar brzi put.
Celom trasom do Kotromana je planiran i projektovan AP punog profila, po narudbini Tasjapija CIPu. Tu nema nikakve dileme u pogledu profila puta. Da li ce se izvesti i kada, do Mackata ili Kotromana, tesko je prognozirati u ovom trenutku, a mislim da ni 20.1. nece biti reci o tome jer se ceka dugo najavljivana i odlagana poseta Erdogana od koga zavisi finansiranje ove deonice.
Vucic je negde pominjao da moze da krene izgradnja do petlje Zlakusa, mada mislim da je ta izjava vise bila u svrhu kampanje.
Dragan nije bot, već ovi drugi koji svaku temu zatrpavaju istim budalastim napadima na vlast. Takav nedostatak dijaloga, takav pristup temi ide u korist samo vlasti, to su ti takozvani podmukli botovi.Eh, tužna je slika ova tema. Tu se vi međusobno gložite i svađate kao kakve babe. A u pravu ste svi. Vi što kritikujete vlast, naravno da ste u pravu u skoro svemu. Jedino (moje lično mišljenje) niste u pravu kada se istresate na Draganu. On (opet moje lično mišljenje) nije bot. On je član od 2006te godine, očigledno entuzijasta i ima svoj način iskazivanja tog entuzijazma. Vrsta čoveka sa ružičastim naočarima i optimističnim pogledom na svet. Jeste, može da nervira, nervira i mene često. Ali vaša reakcija na njega je preterana, nemojte da na njemu istresate bes i nezdovoljstvo, bolje to produktivnije kanalisati. Pravi botovi su površniji i nisu entuzijaste ni za šta, zato i mogu da se prodaju za večeru.
Eh, tužna je slika ova tema. Tu se vi međusobno gložite i svađate kao kakve babe. A u pravu ste svi. Vi što kritikujete vlast, naravno da ste u pravu u skoro svemu. Jedino (moje lično mišljenje) niste u pravu kada se istresate na Draganu. On (opet moje lično mišljenje) nije bot. On je član od 2006te godine, očigledno entuzijasta i ima svoj način iskazivanja tog entuzijazma. Vrsta čoveka sa ružičastim naočarima i optimističnim pogledom na svet. Jeste, može da nervira, nervira i mene često. Ali vaša reakcija na njega je preterana, nemojte da na njemu istresate bes i nezdovoljstvo, bolje to produktivnije kanalisati. Pravi botovi su površniji i nisu entuzijaste ni za šta, zato i mogu da se prodaju za večeru.
E vidiš, ja se ne slažem sa tobom. Sve si ih napao i svrstao u isti koš, pored onih koji veruju slepo u neke svoje zablude, tu ima takođe odličnih ljudi, entuzijasta koji su mnogo doprineli ovom forumu. Ljudi kojima je muka od svega što se dešava. Moramo diskusiju dovesti na uljudan nivo i ne reagovati odmah na prvu loptu tako paušalno. Nemojmo da budemo kao ONI. I ne nismo sekta ako to kažemo, postoje mi i ONI. ONI su bahati, njih ništa i niko ne interesuje, misle da su na krovu sveta iako su u stvarnosti pijuni i prazne ljušture. Moramo biti kontrateža njima, tako što nećemo biti ONI.Dragan nije bot, već ovi drugi koji svaku temu zatrpavaju istim budalastim napadima na vlast. Takav nedostatak dijaloga, takav pristup temi ide u korist samo vlasti, to su ti takozvani podmukli botovi.
Opet, Dragan je tvrdoglav i gleda samo do Mačkata, a treba da proširi vidike sve do Višegrada.