ko god je ikada ušao na AP Miloš Veliki na petlji Preljina, ka Beogradu jedino do sada, mogao je da primeti da je ulazna rampa zauzela voznu traku autoputa iz pravca Pakovraća / Požege, tamo su očigledno bile - i dalje jeste 4 (četiri) ulazne rampe, dve ENP, jedna mešovita i jedna samo za prolaz uz uzimanje naplatne kartice, koliko se sećam danas, dakle bilo je jasno da se takva naplatna rampa mora izmestiti,
zašto je tako blesavo i nefunkcionalno izgrađena, da zauzme jednu voznu traku da se sada mora izmestiti, opet nejasno, ehh da mi je da se vrnemo u neko vreme, i neko bar izmišljeno vreme pa da odgovornog nađemo i obesimo, bar za noge onako pokazno bilo bi mi uživancija.
Mogli su bilo investitor bilo nadzor bilo čak i izvođač da primeti da se takav autoput ne može pustiti u upotrebu, pre mesec, ili najesen ili ljetos, kada je bio zacrtan datum otvaranja za Svetog Nikolu, u vrhu Države i Vlade, ali tajna i misterija zašto se neko nije toga dosetio.
Retardirana, da mi ne zameri neko "nacija" ima grupa na FB koju pratim, svakodnevno uživam u retardiranoj naciji, ovo na žalost me ne raduje, iako pre marta ne planiram da idem ponovo na AP MV, ali sve jedno, pratio sam i radovao se skorom otvaranju deonice do Pakovraća, ali havaj, moramo sačekati.