Išao sam danas za Lučane, pa sam iskoristio priliku da odem do Krstaca i Prilipca, računao sam da taman imam vremena da vidim šta se dešava i vratim se za BG pre policijskog časa.
Skrenuo sam u Krstacu na sporedni put koji vodi ka budućem tunelu, tu se nalazi još jedan manji kamp. Od mašina ima parkirano ovo
i ovo
Nažalost, ovde nisu počeli još. Evo pogleda ka brdu gde bi trebalo da se nalazi tunel, sa jedne strane
i sa druge strane
I ovde voze MNE tablice, ali nisam primetio da se radi nešto ozbiljnije, da li zbog današnjeg vremena ili nešto drugo, ne znam.
Posle sam otišao ka Prilipcu. Parkirao sam auto i krenuo pešaka ka gradilištu, nisam bio siguran da ću imati gde da se okrenem kolima, nisam hteo da rizikujem kao prošli put.
Prvi pogled ka kampu
Nije bilo nikoga, pa sam nesmetano produžio dalje
Ovde bi trebali da počnu iskop
Parkirana mašina
Nema tunela
Druga mašina
Imaju tri zgrade, ne znam je li bilo koga u prve dve, ali ova do puta ne deluje naseljeno i još su trake oko prozora
Parking kod kampa
Ako neko bude planirao da ide, nek ponese drugu obuću, ja sam sasvim slučajno imao šta drugo da obujem kad sam se vratio...
Dakle, Munjino brdo još nije načeto. Što se budućeg praćenja tiče, u Krstacu će se lako moći videti i sa glavnog puta kad krenu. U Prilipcu teško, dosta je zaklonjen pristup, moralo bi se prići blizu gradilišta, što nisam siguran da će biti moguće kad krenu aktivnije. Inače, u Pakovraću ima parkirana slična mašina kao na prvoj slici, samo dosta veća i ima jedan krak i na drugu stranu. Nisam mogao da stanem da slikam, kasnio sam, bilo mi frka da me uhvati policijski čas pre nego što stignem za BG, a vozim strane tablice (došao sam u decembru, nisam doneo zarazu
)