Nazalost nema popusta...ima kod hrvata 22 posto na svaku uplatu. To se jedino da objasniti time sto su hrvati bili pod austeougarima pa je iole ostalo malo kod njih te germanske kolektivne svesti. Kod nas uopste nema kolektivne svesti vec samo da podvalim bliznjem svom. Zao mi je sto to kazem ali mi nikada necemo dostici putnu infrasteukturu hrvatske. Njima kapa dole ali to ne umanjuje njihov bolesno nacionalizam i ustastvo. Zao mi ke ali samo relno govorum i zdravorazunski. Da lizes sa asfalta na svim hrvatskim putevima. I autoputevuma i regionalnim[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=636494#p636494:165btou5 je napisao(la):MiraC » Pet Jul 05, 2019 4:08 pm[/url]":165btou5]Za ENP u Preljini iz pravca Cacka su trake zamenjene,pa se pravo ide za ENP ,a desno za placanje novcem. I dalje je moguce zqgusenje,ali trenutno je ovako brze za njih jer pre nisu mogli da dodju do rampe ako ima 5-6 kola u drugoj traci,a sad mnogo ranije idu pravo, a mi ostali skrećemo . Nije neko poboljsanje ,ali je logično ovako.
Znam da su svi govorili iu drugoj temi, ali stvarno je zalosno sto nema neki popust na koriscenje TAG kako se vec zove za ENP ,da svi zo kupimo.
E to sam i ja vidio jos prije 10 12 dana kad sam isao za BG je bilo tako. I bas je logicnije jer dok je nas nekoliko cekalo par njih sa enp je obislo kolonu i proslo.MiraC":1e8mlr77 je napisao(la):Za ENP u Preljini iz pravca Cacka su trake zamenjene,pa se pravo ide za ENP ,a desno za placanje novcem. I dalje je moguce zqgusenje,ali trenutno je ovako brze za njih jer pre nisu mogli da dodju do rampe ako ima 5-6 kola u drugoj traci,a sad mnogo ranije idu pravo, a mi ostali skrećemo . Nije neko poboljsanje ,ali je logično ovako.
Znam da su svi govorili iu drugoj temi, ali stvarno je zalosno sto nema neki popust na koriscenje TAG kako se vec zove za ENP ,da svi zo kupimo.
jos da imaju dve trake ,ali sto kazes ,ipak je ovako logicnije kao sad,ipak ljudi plate 2000din za uredjaj,dopunu mogu da kupe samo na par mesta,nema popusta i ako im je jedinonolaksanje da ne broje pare svaki put,onda makar nek imaju neku prednost.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=636562#p636562:ec6xibor je napisao(la):Bole Kop - MNE » Pet Jul 05, 2019 8:44 pm[/url]":ec6xibor]E to sam i ja vidio jos prije 10 12 dana kad sam isao za BG je bilo tako. I bas je logicnije jer dok je nas nekoliko cekalo par njih sa enp je obislo kolonu i proslo.MiraC":ec6xibor je napisao(la):Za ENP u Preljini iz pravca Cacka su trake zamenjene,pa se pravo ide za ENP ,a desno za placanje novcem. I dalje je moguce zqgusenje,ali trenutno je ovako brze za njih jer pre nisu mogli da dodju do rampe ako ima 5-6 kola u drugoj traci,a sad mnogo ranije idu pravo, a mi ostali skrećemo . Nije neko poboljsanje ,ali je logično ovako.
Послато са SM-G925F помоћу Тапатока
Nisam znala za to. Kažem ja, ovi forumasi zlata vrede. Hvala[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=636706#p636706:1suqkmd7 je napisao(la):sev » Sub Jul 06, 2019 11:29 am[/url]":1suqkmd7]MiroC, u Preljini pre kružnog toka (par stotina metara) imaš skretanje desno. Tim putem zaobiđeš kružni tok i uključiš se ispred Autoprevoza, ponovo na obilaznicu. Kada je gužva, ušteda je bar 5min.
Earthmoving":2zuep4xy je napisao(la):Taman htedoh da pitam jel prva slika nadvoznjak ulaza u Jakovo, kad Krcan lepo objasni da jeste, onda je za malu proslavu pustanje saobracaja kroz taj nadvoznjak.
Konačno jedna mudra odluka.StaraMo":17yhn7ua je napisao(la):Privremeno rešenje postaje stalno.
Odlučeno je da Obrenovac i donji Srem bude oslobođen zadržavanja i naplate prilikom odlaska u BG.
Nemam informaciju ko i zašto je tako odlučio ali pretpostavljam da je u pitanju jedna velika fabrika koja se nalazi u Bariču.
Pošto je privremeno rešenje koristilo dva parkinga obostrano kod Stublina ostaje da se odluči da li sada i gde praviti nove parkinge ili tražiti novu lokaciju za rampu.
Jedna od nedostatka ove privremene rampe je to što kao privremena nije projektovana sa naletnim stubovima kao sve ostale što je u svakom slučaju loše po bezbednost.
Takodje i medjusobna udaljenost ulazne od izlazne strane je oko 300 metara sto opet pravi probleme zaposlenima i bespotrebno duplira neke od službi kao što je obezbedjenje objekta,upravne zgrade i slicno.
Sve u svemu specijalisti smo da zakomplikujemo situacije.
O kakvim radovima se radi? Kampovi sa radnike ili nesto konkretno vezano za trasu? Bilo je reci da se pocelo sa pristupnim putevima.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=636829#p636829:jijedb0f je napisao(la):ljikaca » Sub Jul 06, 2019 6:25 pm[/url]":jijedb0f]Zdravo forumasi, samo da kazem da u Pakovracu radovi idu bas dobro, i dosta se radi. Poceli su da podizu i objekte, tj. konstrukciju , a sto se tice kopanja to odlicno napreduju. Malo objasnjenje, pravac Cacak-Uzice tacnije na samom stajalistu za autobuse, ispod kopaju punom paro. Nazalost nisam ponela telefon da slikam, a i jedna novost u Krstackom polju su takodje poceli radovi. U Markovici se ozbiljno radi. Toliko za sada a sledeci put bice i slika