Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Nekako odiše nesigurnošću da će biti gotovo do polovine avgusta.
 
Na ovom snimku,malo pre govora minist.Mihajlovic (negde na 6tom min) je petlja Obrenovac?
Moze li petlja za 5 mes biti zavrsena... mozda kasnije kad odmaknu radovi sve ide brze? I to kazem 5mes i racunam ceo novembar,a realno znamo svi koliko se radi tad.

A njenu govoranciju necu ni da komentarisem,takodje ni samu emisiju "Koridori",nikakve dodire sa realnoscu nemaju. Samo je falilo da opet ponovi " nije bitan rok,bitno je da put bude bezbedan".
Jedino pohvala je za broj masina i snimak dronom.
 
Zanimljivo mi je kad na početku ove emisije Koridori kaže: Novi rok koji su izvođači dali je 15. Avgust.
Ovo nema nigde. Ne daju izvođači rok nego je to jedan od osnovnih elemenata ugovora. Al ko zna kako je to ugovoreno, jer tu nije bilo ni tendera, a verovatno ni ozbiljnih pregovora. Al boli ih nisu njihove pare.
Edit.
Zanimljivo mi I kako na početku nabraja šta sve nije završeno na Obrenovac-Ub i Lajkovac-Ljig, a onda posle dva minuta kaže ministarka mi smo kompletno završili te deonice još prošle godine. Kako makar u montaži to ne ispeglaju da se ne vidi kolko lažu
Послато са Redmi Note 4 помоћу Тапатока
 
Pakovrace jutros,rade punom parom. Slike su izmesane,ali ima jedna gde se vidi rad mimo onog kampa,zemlja na susednoj livadi i jedan kamion. Ne znam da li je i to ovo za kamp ili rad za AP. Ne verujem da je nesto drugo
 
I opet naravno,od kraja ka napred su slike. Ove poslednje dve su pre kampa ,tu nesto rade,ne znam šta. To nije ogradjeno zicom kao ovamo
 
Hvala Miro na trudu, nista jos na vidiku od radova sa druge strane magistrale ili dalje ka brdu? Kada krenu, prvo mozemo ocekivatu buldozere da prokrce teren, drvece, zemlju, i bagere, utovarivace, kamione za kopanje i odnosenje zemlje sa trase.
 
Da budem iskrena ,nisam videla,ali pogledacu detaljnije u povratku pa ako bude nesto javicu. Zaista mislim da ono pored kampa je verovatno pocetak AP,tu sigurno dolazi nadvoznjak/ natputnjak kako se vec kaze.
U ljigu malo stavljaju ograde od strane Dici ,one do puta samog ,mozda samo popravljaju ne znam,a na petlji travuljina oko puta ima metar visine,sramota.
 
U protekla 2-3 dana se vide neki napretci na glinenoj. Na gornjem delu kod odmoršita se nešto crni, ne bi me čudilo da je krenulo da se asfaltira, ili je neka predasfaltna tamnija sitnija frakcija. Na donjoj slici glinene kod petlje Lajkovac, nešto se beli, da nije onaj geotekstil za nepropuštanje vode što sad često stavljaju u trup autoputeva...
 
Izgleda da je izliveno i poslednje polje na mostu :) :kk:
snimak od 29.06 i 01.07
edit: sada videh da su vec skinuli sat snimak.. :D
 
Recimo da se sve otvori do kraja avgusta, od Obrenovca do Cacka nece biti nijedne pumpe!
Da li je neko upoznat da se radi na tome? Da li je u skorijoj buducnosti u planu neka benzinska pumpa na K11?
 
Ja do sad ni jednu nisam video da se gradi čitavih 120km od Surčina do Čačka. Mada ima nedaleko od petlje Obrenovac, nedalkeo od petlje Ljig, nedaleko od petlje Čačak. Pumpe su daleko svega par stotina metara ali mora se izađe sa autoputa, pa vrati nazad. To za prvo vreme, dok se ne izgrade na samom autoputu.
 
Vezano indirektno za K11, nesto cujem da se prosiruje put iznad Uzica (od Bele Zemlje) ka Zlatiboru (do Mackata), ima li neko vise informacija, koji je rok i planirana sirina prosirenog puta, 3 trake ili kako? Kolko cujem rade Putevi Uzice.
 
Meni deluje to nerealno, na delu ue - zl puta gde nisu tri trake (30% deonice otprilike), negde od pre bele zemlje pa do nekoliko kilometara nakon isključenja za višegrad, ima dosta useka sa nadvožnjacima, nekoliko mostova i vijadukata oko Sušice. Mislim i da bi bilo dovoljno da rekontruišu put jer je prilično propao, ali rekto kad tu ima većih zadržavanja.
 
Mislim da u Pakovraću neće oni još dugo preko magistrale. Petlja je većim delom sa desne strane gde je i most.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
 
Prema nekim informacijama budući most u Pakovraću bi bi trebalo da bude nizvodno od ušća reke Kamenice u Zapadnu Moravu. Deluje mi, kad se uporede snimci navedene lokacije od 11.06.2019.god. i od 01.07.2019.god, da su Kinezi "napali" pristupnu trasu auto puta i sa jedne i sa druge obale... :D :D :D
 
Ne sluša me telefon da izbacim snimke satelita...zamoli bih da @MiraC, koja se po tome dokazala kao stručna, objavi uporedne snimke satelita
 
Jesi mislio na ove putiće sto se vide?
1.7 je prva
11.6 druga
 
Molim vas plusiće da date Belom,ako sam ja dobro prikazala to sto je mislio! On je primetio neke promene,njegova zasluga!

@Beli mora rezolucija slika da bude niska,krv nam popi ovo kačenje slika! Licno ,ja isecem nebitne delove,ba preko vibera nekome posaljem i on mi vrati slike i tako se smanji rezolucija.... komplikacija Boze sačuvaj....
 
I tu je most? E paEarth izgleda da one masine koje si nabrojao rade i krče teren samo mi nismo primetili. Bravo Beli ! Svaka cast i hvala na dojavi!
 
Da li će biti neko isključenje između Preljine i Pakovraca, bliže centru Čačka (odnosno Ljubića) ?
 
Vrh