Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=624818#p624818:22xtkdqg je napisao(la):
goggiee.va » Pet Maj 24, 2019 7:50 pm[/url]":22xtkdqg]Evo jedne informacije koja dolazi od moje zene, koja je zaposlena u PZP Valjevo. Danas i juce asfaltna baza PZP Valjevo pravi asfalt za autoput. Radili su do skora za azere. Ne zna gde je otisao taj asfalt samo zna da je za autoput.
Da nije za glinenu? Jao da nije to možda? ( znam znam,dosadnih sa optimizmom)

msksim1":22xtkdqg je napisao(la):
[

nazalost n asajtu Puteva u mapi radovi pise da radovi traju do prvog jula. pretprosli ponedeljak sam 1.5h tu izgubio iz pravca cacka ka bg
A joj ,nisam znala da je to već neko vreme.... Ne razumem zašto nisu sačekali preusmerenje saobraćaja na Obrenovac na AP,pa da se gužve smanje. Haos je opšti. Hvala na info
 
E da je tu sad drug Dzasmin (Googijeva zena onda sigurno zna ko), sad bi nam sigurno bilo jasnije, ali on je stariji pa ne visi po forumima...
 
Znam i ja ko je Dzas;) Radio sam u PZPu pre par godina;) Laboratorija na bazi, ispitivanje asfalta u vreme kada je pocelo asfaltiranje prvih delova glinene. Asfalt je bio u trazenim vrednostima, ali dzabe dobar asfalt kad je podloga kvalitetna.
 
Nema gde nego na glinenu drugo je sve zavrseno ako je receno za autoput i to iz Valjeva.
Mogli su dosta da urade za ovih 20- tak dana a i kad je snimano na dva mesta je bila kisna gotova a na ostalim deonicama se videli istovareni delovi cevi i šahti u blizini .
Tako da prvi sloj moze da bude na pojedinim delovima sigurno.
 
Ne, stvarno, ako je asfalt iz Valjeva za autoput, onda je najlogicnije da ide na glinenu. Jer sistemom eliminacije ne znam gde bi drugo: tunel Ljig je asfaltiran (valjda), sve ostalo je asfaltirano sem glinene, a Obrenovac jos nije blizu asfaltiranja, pa ne znam sta je drugo ostalo od autoputa, sem glinena.
 
Miro,Darko
Niko Kazanegra je daleko,u jednoj zemlji gde autoputevi nemaju rupa i gde se ne prave od gline...
Za moje forumase savet. Semafor u Meljaku mozete lako zaobici. Ako idete iz Bgda nekih 700 m skrenite desno,videcete od skretanja da je nov asfalt i tom ulicom zaobilazite semafor. Ako idete iz pravca Laxarevca isto to samo skrecete levo,imate vrlo laga uspon....Tako zaobilazite taj mostic kod Erinog motela koji se radi...
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=624837#p624837:q3y7msoh je napisao(la):
Niko Kažanegra » Pet Maj 24, 2019 9:25 pm[/url]":q3y7msoh]Miro,Darko
Niko Kazanegra je daleko,u jednoj zemlji gde autoputevi nemaju rupa i gde se ne prave od gline...
Za moje forumase savet. Semafor u Meljaku mozete lako zaobici. Ako idete iz Bgda nekih 700 m skrenite desno,videcete od skretanja da je nov asfalt i tom ulicom zaobilazite semafor. Ako idete iz pravca Laxarevca isto to samo skrecete levo,imate vrlo laga uspon....Tako zaobilazite taj mostic kod Erinog motela koji se radi...
Sram te bilo! Praviš zazubice.
Hvala za ovu dojavu, pokušaćemo da nadjemo to skretanje,ali kolone su ogromne.

Earth,Darko, nadam se da je o glinenoj reč,a oblaci prekrili, sve to bi se iz satelita videlo. Više oblacnih dana nego u sred zime! E sad jedno mogu da naprave kasnjenje ako nešto zatvore,ali ne sve... U glavnom ništa ne znamo izgleda do samog Vidovdana
 
O kome semaforu je rec, prosao sam ibarskom prosli vikend nikakav semafor nisam video u Meljaku?
 
Srdjane, možda nisu tada ni počeli radovi? Negde to piše,izgleda na sajtu puteva nzm. Semafor je kod motela Era i skrenuti saobracaj u jedno traku. Pa je guzva ogromna.

A ja opet imam molbu za Nika- ako mu nije teško nek pogleda na google maps kod motela Era ta iskljucenja i ,ako može i obelezi koje je skretanje kao obilazak moguce,jer ima poprecnih ulica podosta koje se *kao*uključuju na Ibarsku. Mada ako je u inostranstvu ima da zaboravi i na forum i na naše muke hihihihi.
Izvini Niko na dosadi
 
Miro, ako sam dobro razumeo, obilazak bi trebao da izgleda ovako kao sto sam obelezio na slici...
 
E hvala Bokili! Ako neko bude prolazio nek javi kako je sad kad verovatno mnogi pokušavaju da izbegnu ibarsku na tom delu. Mada kolone su i pre ovog skretanja daleko na obe strane.
 
Da Boki,na to sam mislio...Eto,dao sam vam dobru ideju i spasao vas cekanja u redu....
 
Slikano sa nadvoznjaka kod odmorista lepo se vidi i desno i levo konačno rade !!!
Materijal lageruju na dva mesta izgleda resise problem kamenoloma .
 
Jel vama izgleda kao da će to biti gotovo za mesec dana? !

Elem,konačno je sunčano. Naravno ,ako postoji jedan oblak nad Srbijom taj će biti na delu glinene pa da nemamo sliku sa satelita.
 
Miro sad ce ovo na brzinu materijal stize a veoma blizu trase.Mozda je onaj asfalt vec krenuo kod drugog nadvooznjaka prema jezeru.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=624881#p624881:3l6tv40c je napisao(la):
bokili84 » Sub Maj 25, 2019 8:10 am[/url]":3l6tv40c]Miro, ako sam dobro razumeo, obilazak bi trebao da izgleda ovako kao sto sam obelezio na slici...
file.php

To bi bilo logično rešenje da je neuporedivo manji saobraćaj i da većina vozača zna za tu obilaznicu. Juče sam 40 minuta proveo u koloni kojoj je "branik na branik" početak bio u Lipovačkoj šumi malo posle raskrsnice gde je "policijski punkt" u pravcu ka Meljaku :bash: Mečku rodio dok nisam proša te radove...
 
Jupiii, ako Vucko&Co zaista ovo zavrse do kraja juna, ja cu se licno javno zaloziti da im se smanji zatvorska kazna po buducim novim zakonima za: saucesnistvo u imigrantskoj okupaciji, bioterorizmu MMR vakcinama, izdaji Kosova, 5G eksperimentima na ljudima, predaje resursa strancima, prezaduzivanje Srbije za 10 mlrd evra... I ostalo za sta ga proziva buduca vlast I narod. Ali mislim da bi pored tih zlih stvari, ova dobra zaista trebala biti uzeta kao olaksavajuca okolnost, I to treba iskreno I javno reci, pohvaliti dobro, a ne samo lose kritikovati :)
 
Evo uporedite donje 2 forografija, jedna Cuckova sad, a druga sa onog snimka od pre 3 sedmice. Mislim da je to onaj drugi nadvoznjak kod odmorista, blize Lajkovcu. Gde ustvari I ima najvise posla.
Evo ga Miro grejder tu, a I valjak za zemlju, to je dobar znak jer oni mora zavrse posao pre asfaltiranja :) U desnoj traci mnogo vise materijala nego pre 3 sedmice.
 
Pogled nazad ka Ubu sa druge strane nadvoznjaka. Prva je Čuckova slika sad, a druga je iz suprotnog smera sa onog snimka pre 3 sedmice. Deluje kao da su uvaljali jos materijala, ali nazalost one betonske cevi jos stoje neugradjene u autoput, mada mozda onaj bager u daljini kopa rupe gde ce biti spustene te cevi.
E sad nagradno pitanje, gde je isao asfalt PZP Valjevo, ovde nije, ili je ovo snimljeno pre toga?
 
Vrh