Ja ne znam kako vas nije sramota da etiketirate ljude a da ih i ne poznajete. Ja sam bio na protestima, a vi ste ovde kucali po forumu. Meni je uvreda da mi neko kaže da volim vlast. Mogao bi i ja tebe da uvredim nečim, mogao bi svašta da kažem da voliš iako nemam pojma ni ko si ni šta si. Ali ne vredi se natezati s ljudima kojima je "ovaj je za Vučića" najbolji argument.
Neću ni da učestvujem u priči gde te odmah etikiraju. Baš žalosno i sramotno.
Pozdrav
Ne čini te odlazak na proteste istinskim borcem protiv korupcije. Možeš da ideš koliko god hoćeš, ako pristaneš da se standardi gradnje tunela ostave po strani, da se izmene kako bi se tunel otvorio zarad političkih tunela, jesi li onda protiv korupcije?
Buniš se što ti govorim da si nesvesno na strani vlasti sa takvim stavom iako te ne znam, a s druge strane tvrdiš da sam ja pisao po forumu za vreme protesta. Ovo je odlika vlasti - optuži nekoga za ono što sam radiš. Otkud ti znaš gde sam bio u vreme protesta?
Ljudi, prestanite sa licemerjem. Sve loše stvari u ovoj zemlji dogodile su se uglavnom zbog zaobilaska nekih propisanih procedura i standarda u raznim oblastima. Jasno mi je što vlast nije ništa naučila, oni promovišu pileći mozak.
Evo da probam da podsetim ove što "nisu za vlast, ali":
1. afera helikopter - zanemarena procedura sletanja letelice po lošim vremenskim uslovima, zanemaren ceo lanac komandovanja, zarad slikanja dvojice ministara;
2. aflatoksin - slično kao za ovaj tunel, efekti su nepoznati, ali deca nam piju kancerogeno mleko i dalje;
3. nadstrešnica - ne moramo da dalje da pri;amo.
4. ulazak neovlašćenih osoba - visokih političkih funkcionea u bolničke prostorije teško bolesnih ili povređenih pacijenata zarad sticanja političkih poena
5. rampa kod Doljevca - zog zanemarivanja radnih zadataka vozača, i upravljanja vozilom od strane visokog političkog funkcionera
6. Grdelička klisura
7. Prokop - gradnja zgrada koje prvobitno nisu projektovane, zbog čega je došlo do prenaprezanja betosnke ploče
8. Abolicija okrivljenih za prebijanja devojke u Novom Sadu... nastavite niz.
Tunel Munjino brdo se ne razlikuje mnogo od ovoga, jer se radi o istom principu - zaobilaženja procedura i standarda koje je neko "glup" propisao. Daj Bože da sve prođe kako treba dok se ne ispune svi standardi gradnje tunela.