Da pojasnim...Fenomenalna vest, meni neočekivana.
Ono što ne razumem je zašto se ide na Andrijevicu umesto direktno na BP?
I zašto druga trasa nije spustila od PG ka moru, bilo bi verovatno isplativije u ovom momentu?
U svakom slučaju, samo neka napreduje, da se spoje Bg i Br što pre.
Hvala za snimak, ali meni je i dalje najveci utisak da ljudi bez ikakvog problema voze trakom iznad koje je crveno X?!?! OK, da li u toj traci ima nesto, zasto je cela traka do izlaza zatvorena, a ne samo to "parce" gde je auto koji stoji, to ne znam... ali kome od vozaca je normalno da se vozi trako m gde je iznad ukljucen crveni znak X???Putovao danas na relaciji Beograd - Pljevlja.
9:17 - Beograd, kružni tok kod naselja Ivan Ribar na NBG, početak puta NBG - Surčin
10:21 Pakovraće
10:35 Naplatna rampa Prilipac
10:43 Požega petlja
12:26 Prijepolje
13:15 Pljevlja
Na granici Jabuka/Ranče se zadržao 20 minuta. Svuda poštovao ograničenja.
U tunelu Laz - manji incident:
Automobil se pokvario i zaustavio u desnoj traci. Prošao tu otprilike u momentu dešavanja radnje. Policija odmah reagovala, obezbedila mesto a u celom tunelu se ograničila brzina na 40km/h, duž celog tunela sa razglasa upozorenje na srpskom i engleskom da se dogodio incident i da se ne vozi preko 40 km/h i dodatno - svi semafori umesto zelenog svetla su imali žuto treptajuće.
Snimio sam vožnju celom deonicom, a incident je na snimku na 2:00 pa na dalje:
Da pojasnim...
Ne moze se gledati nema karta i povuci prava linija izmedju Beograda i Bara.
AP koji se trenutno zavrsava u Matasevu u pravcu ka Boljaru gleda direktno na Nacionalni park Biogradska gora. Varijanta gde se sece isti mislim da nije bila ni u razmatranju. Znaci ostaje zapadni ili istocni krak. Zapadni bi morao da ide uz reku Taru i dodatno je devastira (mestani se vec zalili na Kineze prilikom izgradnje postojece trase), da sece opstine Kolasin i Mojkovac (kompleksna eksproprijacija) kao i da prodje blizu vec postojeceg i prilicno korektnog magistralnog puta Bjelo Polje - Mojkovac - Kolasin. Istocni krak, koji je i usvojen, procice pored Andrijevice (pozitivan uticaj na Andrijevicu, Plav, Gusinje...) kao i pored Berana (Berane, Rozaje...). Da se izabrao zapadni krak cela severoistocna CG bi ostala slepo crevo sto je do sada i bila, tj. jos uvek jeste.
Ima i ovaj donji put pored stadiona, to je fantastična alternativa![]()
Ovim alternativnim putem od 13 minuta sam baš nedavno prošao. Sve je asfalt, doduše prva polovina iz pravca Užica nešto lošiji ali ipak podnošljiv, druga polovina odlična, nedavno rekonstruisana. Put naravno nije baš širok ali ipak dva putnička vozila bez problema se mimoilaze. Sve u svemu nije loša opcija da se izbegne raskrsnica kod Smiljanića.![]()
Ima li neko info? Sjutra putujem za Bg iz Cg, pa sa znam sta me čeka.Pozdrav svima,
Kada počinju i završavaju blokade u Uzicu?
Ima li neko info? Sjutra putujem za Bg iz Cg, pa da znam sta me čeka.