Sad kad ljudi budu izbegavali novootvorenu deonicu, ima Hulja da zatvori isključenja Preljina i Pakovraće.
Nece niko izbegavati, nasi ljudi razmisljaju " to je par minuta, neće valjda mene..."
Naravno, sutra ide obracanje " solakovi mediji nisu uspeli da zaplase gradjane" ipak, ovo je nebezbedan deo i to je cinjenica.
Na svakome je odluka i na svakome ko se vozi u automobilu, kamionu. Verujem da se nista nece dogoditi, ali znaju da postoji rizik i pristaju na njega.
Onih 16 ljudi ne bi pristali na njega i prepolovljena osoba jer je i sekund vazan. I da se Bogu zahvalimo sto tada nije bila kiša.
Opet cemo Boga da molimo i nadamo se da ce radovi drzati "vodu"
Drago mi je sto se o tome prica i pise, da se oteza krsenje propisa, svaka casta za sve one koji su odbranili svoje znanje i struku i nisu potpisali
Sto se tice puta, u Pz bi trebalo da se otvori industrijska zona u Tić polju pa cemo videti. Npr Cacak ima mnoge firme, dok Ljig iako bliži, nije procvetao.
Nasim lokalcima se otvara mogucnost za znatan razvoj seoskog turizma i turizma uopšte, ali moramo srediti korito i obalu Skrapeza i uciniti da budemo "slatko mestašce u kojem je lepo provesti neki vreme"
Ovde posluje dosta malih firmi koje ce imati brzu cirkulaciju robe i materijala, a jednako je velika prednost i za Arilje. Ivanjica cesto okrece na Cacak ps to i ne preterano, barem dok su radovi ka Ivanjici.
Veliku prednost dobija Kosjeric, ali obecanje o Obilaznici oko Pz koja bi ubrzala prevoz naravno nije ispunjena pa i oni cesto idu na Valjevo i tu na brzu saobracajnicu.
Problem je kako sa petlje Prilipac i guzva tu ce odrediti koliko ce ljudi birati Pakovrace, a narocito kamioni sto je lose.
LU i Milan Blagojevic svakako dosta dobija sa petljom, ali ne znam jos mnogo toga, znam da je MAXIMA kupila ogromno zemljiste ali to je rekla kazala a nisam cula tacno lokaciju gde.
Mnoge firme su pokupovale ranije parcele, ali mislim da je u pitanju zarada kroz prodaju i vecu vrednost sada
Mislim da bi nasi lokalni bosovi trebalo da počnu sa drasticjim uređenjem grada, od kosenja travuljine duz ulaza preko redovnog pranja ulica, finansiranja zamene fasada....jer ugostiteljstvo moze da profitira vrlo lepo u nasem mestu.
Cekamo slike i utiske kroz 2-3 sata