Ko nije bi u Trebinju svakako preporuka.Нова сатова патрола и ауто-пут до Прилипца
To bi značilo da će aktivirati rampe kod Požege?Biće ista cena do Pakovraća i do Požege.
Pa naravno, to mu je zicer da se na dan velikog protesta pojavi na svim televizijama i arlauče kako on otvara puteve, a "blokaderi ruše državu". A kad će stvarno biti pušten i što kasni već tri godine to nije ni bitno.Informacija od lokalnih ljudi koji su na funkcijama i upuceni su
- 28.06 ce biti slikanje, za tu priliku ce jednu cev da osposobe
- posle bi trebalo jos 2 nedelje da tu istu cev zaista osposobe za koriscenje i oko 2 meseca za drugu cev
- naplate nece biti skoro
- kamioni nece moci da se iskljuce za Lucane jos neko vreme zbog nekog mostica koji se tek radi
Bio je snimak pogledao sam ga i neznam sta se desilo sa njim.Private snimak..
Da cev je potpuno opremljena asfalt zavrsen sa linijama ali se ne vidi da signalizacija radi.
Most može da tone samo ako stope stubova tonu. To je malo verovatno jer se stope rade na šipovima koji su uglavnom 10-20m. Ovaj detalj koji je zumiran je po sred grede gde ne može da se manifestuje to eventualno ulegnuće. Tu može jedino da se vidi naprslina, a to se ne vidi.Přihlásit se k Facebooku
Přihlaste se k Facebooku, abyste mohli začít spojovat s přáteli, rodinou a lidmi, které znáte, a sdílet s nimi obsah.www.facebook.com
Ne znam koliko je pouzdano, ali mi je iskočilo, a ima veze sa temom. Izvinite na duplom postu.
Ljudi moji, ove krivine a 2:42 koliko me nerviraju. Ne mogu da vjerujem da nije postojala mogućnost da se isprave... Takođe i ove krivine na 5:10. Možda se samo iz drona čini da je "oštro" za vožnju.