Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Samo jedna informacija za sve koji idu ka BG ovih dana,
policija stoji na nadvoznjaku, bas na delu gde se skrece ka gradu, ovamo blize Ariljskoj Rampi na samoj petlji.
Muz mi kaze da tu stoje često, hvataju izgleda radarom pa oprez. Znaci, pre samog nadvoznjaka, pa malo usporite

Informacija od lokalnih ljudi koji su na funkcijama i upuceni su
- 28.06 ce biti slikanje, za tu priliku ce jednu cev da osposobe
- posle bi trebalo jos 2 nedelje da tu istu cev zaista osposobe za koriscenje i oko 2 meseca za drugu cev
- naplate nece biti skoro
- kamioni nece moci da se iskljuce za Lucane jos neko vreme zbog nekog mostica koji se tek radi

Informacija od lokalnih ljudi koji su na funkcijama i upuceni su
- 28.06 ce biti slikanje, za tu priliku ce jednu cev da osposobe
- posle bi trebalo jos 2 nedelje da tu istu cev zaista osposobe za koriscenje i oko 2 meseca za drugu cev
- naplate nece biti skoro
- kamioni nece moci da se iskljuce za Lucane jos neko vreme zbog nekog mostica koji se tek radi
Pa naravno, to mu je zicer da se na dan velikog protesta pojavi na svim televizijama i arlauče kako on otvara puteve, a "blokaderi ruše državu". A kad će stvarno biti pušten i što kasni već tri godine to nije ni bitno.

Znači naplatne rampe će biti u funkciji ali se zadržava postojeća cena dok ne završe obe cevi.Samo ja ne videh da negde prave devijacije oko tunela.

bice otvaranje i radice 1 cev, ali ce se i na njoj "u live-u" tesirati sistemi, ali ce se druga raditi normalno do zavrsetka
ovaj deo sa kamionima i naplatom koje nece biti u pocetku ni meni nije jasna sad kad bolje razmislim, ali sam preneo sve onako kako su im rekli ljudi iz tog kraja koje sam pitao sta se desava.
I njima nije jasno zasto se sad forsira sa tim datumom pogotovo kad nije mnogo ostalo za ispitivanje i testiranje sistema na kojima "struka" insistira

Kratko je bio dostupan, jutros premijerno live i posle toga ga više nije bilo.
Uglavnom, iz snimka se vidi da je leva cev gotovo potpuno opremljena. Doduše, svetlosna signalizacija još ne radi, kao ni ventilatori. Što znači da testiranje još nije krenulo

Ne znam koliko je pouzdano, ali mi je iskočilo, a ima veze sa temom. Izvinite na duplom postu.

Ne znam koliko je pouzdano, ali mi je iskočilo, a ima veze sa temom. Izvinite na duplom postu.
Most može da tone samo ako stope stubova tonu. To je malo verovatno jer se stope rade na šipovima koji su uglavnom 10-20m. Ovaj detalj koji je zumiran je po sred grede gde ne može da se manifestuje to eventualno ulegnuće. Tu može jedino da se vidi naprslina, a to se ne vidi.

Vrh