Ima.Da, vrlo neprijatno!
Ali evo, ja bih sad potpisao da u narednih 6 godina dobijemo pun profil do Mačkata, al bez zezanja, 130 na sat dok ne osetiš miris zlatiborskog povetarca....
I da im nakon toga napsujem nesposobnu familiju jer im treba 6 godina da naprave put, čisto da hajduk i kritičar u meni zadovolji svoje potrebe, a onda mirne duše da sednem u kola i za dva i kusur sata pijem kafu na Zlatiboru, sav srećan!
Jel ima neko ko ne bi?
Ovo je laz, gradjevina je stala na par nedelja maks.Ako cemo do kraja da budemo iskreni, skoro 3 cele godine je bila pandemija, gotovo da se nije nista radilo. Takodje, dobrih 6 meseci su ljudi blokirali radove zbog eksproprijacije (neko ce da kaze opravdano). Ali treba biti iskren do kraja.
blokade i eksproprijace se ovde vode kao "visa sila"Hoces reci da se radilo punim kapacitetom tokom pandemije? I da blokade zbog eksproprijacije nisu postojale i da same nisu usporile radove?
P.S. Ili si ti prespavao pandemiju ili imas amneziju, nema drugog odgovora![]()
Niko to ne kaže, ne razumeš... OK je što nije 8 godina, znajući nas takve kakvi smo...da li je OK da nesto sto je trebalo biti gotovo a 3 godine ne bude gotovo za 6+ godina
Niko ovde nije rekao da 6 godina nije puno ali ako hoces da pricas o razlozima zasto je neko blokirao autoput, eksproprijaciji, mozemo tamo na drugoj temi, bas tamo gde je otvorena nova tema za "ostecenu" gospodju koja je ispisivala romane na temi za Moravski koridor. A posto je ista tema otvorena, trazila je da se tema zatvori iz ko zna kog razloga.blokade i eksproprijace se ovde vode kao "visa sila"![]()
![]()
eto, oni jadni su hteli da grade ali im tamo neki ljudi iz pakosti nisu dali i zato 6 godina za 19km
previse dozvoljavamo lopovima, muljatorima, neznalicama i idiotima, i dok je tako vodicemo mi jos mnogo mnogo ovakvih razgovora - da li je OK da nesto sto je trebalo biti gotovo a 3 godine ne bude gotovo za 6+ godina
Da te samo podsetim, diskusija je nastala tako sto je jedan clan pohvalio Vladov snimak i napisao svaka cast! Ako je to velicanje projekata, onda ja ne znam o cemu mi pricamo... I opet se provlace insinuacije, niko nije rekao da su te stvari "nebitne". Veoma su vazne.@boocky sve je to ok da predjemo na drugu temu i da tamo raspravljamo o "nebitnim" stvarima, ali isto tako nije uredu, da se ovde iznosi veličanje projekata, čija je brzina izgradnje u najmanju ruku sramotna. E onda, ko se slučajno usudi da o tome nešto napiše, idemo na drugu temu gde o tome možemo da pričamo. Nije lepo. Neka sve stoji ovde, pa će vreme biti najbolji sud.
Upravu si za ignore. Prihvatam.Onda dozvoli da i ja imam drugacije misljenje, meni je casa do pola puna. Ako me razumes.
Naravno.Da li smo počeli da merimo vreme za izgradnju deonice Požega-Duga poljana-Boljare ili čekamo da mašine stvarno krenu da rade?
Čisto radi nekog budućeg polemisanja.
Komentari na objavama, na njegovom jutjub nalogu, ne izgledaju kao spontani.diskusija je nastala tako sto je jedan clan pohvalio Vladov snimak i napisao svaka cast!
Tako sam i mislio.Naravno.
Kad on može da skuplja poena na ovim događajima, možemo i mi da merimo vreme.
Nije tako počela diskusija. Ne znam zašto tumačis na pogrešan način nešto sto se desilo pre dve stranice. Diskusija je počela tako sto je lik napisao da će biti završeno do Vidovdana i da se radi 24/7 i da se Srbija nikad biše nije gradila. I da se njegov hobi u kome snima sva gradilišta po Srbiji rodio kao posledica toga. Na to je nadovezao da se svi projekti rade punom parom i da expo ne utiče na njih.Da te samo podsetim, diskusija je nastala tako sto je jedan clan pohvalio Vladov snimak i napisao svaka cast!