Orfanelin
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.11.2015.
- Pohvaljen
- 1.825
Никакав притисак се не врши само се дискутује.da li samo ja vidim ili i vi ostali
da imamo razlicitih misljenja na forumu
i ta misljenja su donesena na nekakvim objektivnim,subjektivni,profesionalnim ili licnim zakljuccima
i ja licno sam ranije imao pozitivno misljenje prema vlasti,ali sada je drugacije
ali mi to ne daje za pravo da vrsim pritisak na ljude koji se bave radom na forumu iz hobija
bez obzira koliko su gradjevinski projekti povezani sa aktuelnom vlasti
ne bismo trebali dozvoliti da se polarizujemo ili razjedinimo kao drustvo
i moramo dozvoliti ljudima koji zele da ostanu neutralnog misljenja sto se tice vlasti,
da daju svoje licno misljenje na forumu
HVALA NA PAZNJI
Постоји нешто што се зове аргументовано изношење ставова и нешто што се зове безразложно хајповање пројеката.
Када дође Крцан и напише 10 порука са прогнозама, извештајима и виђењима скоро па никад нема неке претерано велике дискусије. Јер слагао се са њим или не, он човек дође и аргументовано објасни шта жели. То је разлика.
И овај снимак што је Влад окачио је врхунски извештај са терена каквих немамо пуно, али су му коментари апсолутно промашени.
Није различито мишљење написати лаж како на пројекте који се спроводе не утиче Експо, није различито мишљење написати лаж да ће пут ка Ужицу да се започне одмах после завршетка овог до Пожеге. Није различито мишљење написати да се пробио тунел који се није пробио и онда нападати људе који ти скрећу пажњу да си слагао.
То све и још много тога нису различита мишљења него хајповање резултата власти.
А и овај наратив "ја размишљам својом главом и не дозвољавам никоме да утиче на моје мишљење" је БУКВАЛНО преписан из СНС буквара. Сад да ли је то свесно или не ја немам појма али то је наратив који гура власт као контру студентима и нама који их подржавамо.
Толико о томе да не давим више.
Свакако се још једном захваљујем на врхунским видео извештајима.