Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Bravo, radujemo se projektu koji kasni 5 godina i na kome se ne zna koliko je pokradeno...! Stvarno svaka cast!
To “svaka čast” u prethodnom komentaru se odnosilo na Vlada i njegove snimke koji nam omogućavaju da pratimo realna rešavanja na terenu. Zaista sam iznenađen da nekome smeta takva pohvala ili radovanje snimcima sa terena (svi će se složiti da su snimci koje pravi Vlad odlični). Krajnje neumesan komentar.

Deo tog hobija je da o svakom projektu uvek pišeš ono sto ti se kaže da govoriš.
Mislim, hvala za sve video snimke iskreno, ali nisi verodostojan izvor informacija sto se tiče rokova i slično.
Ja lično ne vidim ništa loše u tome da čovek uz snimak podeli i svoj lični utisak ili mišljenje, obzirom da je na licu mesta (ne moraš se složiti s njim…snimak je tu pa izvuci svoj zaključak). Većina forumaša iznosi takođe svoje stavove (tome forum i služi) samo što ne obilaze radove uživo već zaključke donose na osnovu informacija iz raznoraznih izvora i naravno svako za sebe misli da je u pravu.

Niko meni ništa ne govori, ne postoji taj koji meni može da kaže šta trebam da govorim! Ako vam ovo nije dovoljno jasno, onda nema potrebe da se više polemiše o tome, uopšte!
Па оно, увек хајпујеш и причаш искључиво у корист власти.
Снимци су ти врхунски, закључци нису.
То је мој дојам. Имам ваљда право на мишљење.

Pa ako ćemo tako onda ti uvek hajpuješ protiv Srbije?
Никада у мом животу нисам ни помислио нешто против Србије а камоли хајповао против Србије.
Не знам одакле ти уопште та идеја и зашто измишљаш?

To je tvoja naopaka percepcija u pitanju jer ova vlast nije Srbija.
Што је најгоре, ја сам имао доста момената када сам похвалио нешто што је урадила ова накарадна криминална власт.
Имали су они и добрих момената.

da li samo ja vidim ili i vi ostali
da imamo razlicitih misljenja na forumu
i ta misljenja su donesena na nekakvim objektivnim,subjektivni,profesionalnim ili licnim zakljuccima
i ja licno sam ranije imao pozitivno misljenje prema vlasti,ali sada je drugacije
ali mi to ne daje za pravo da vrsim pritisak na ljude koji se bave radom na forumu iz hobija
bez obzira koliko su gradjevinski projekti povezani sa aktuelnom vlasti
ne bismo trebali dozvoliti da se polarizujemo ili razjedinimo kao drustvo
i moramo dozvoliti ljudima koji zele da ostanu neutralnog misljenja sto se tice vlasti,
da daju svoje licno misljenje na forumu
HVALA NA PAZNJI

Čini mi se da nam je u današnje vreme preko potrebno razumevanje i mirna glava ali u svakoj situaciji.
Lično ne zameram ni ljudima koji imaju pre svega kritički odnos prema svemu pa i prema ovakvim projektima. S druge strane, takođe smatram da ne treba ni sve gledati ljubičastim naočarima i u idealnom svetlu.
Ipak biram da gledam stvari oko sebe koliko je god moguće optimistično ali realistično. Ne zato da bih bio u pravu, nego zato što se ja bolje osećam. Jednostavno, stvar je izbora.

P.S. Ako nekoga zanima, @vlad089 je okačio novi snimak, ekskluzivno postavljanje greda na nadvožnjak u Prilipcu.

Bravo! Sjajan komentar! Ne moram da budem deo vlasti da bi mi se sviđali aktuelni projekti! Ja sam donosim svoje zaključke, odnosno, mislim svojom glavom! I ne dozvoljavam nikome da mi utiče niti kreira moje mišljenje! Jednostavno, uživam u izgradnji zemlje sad, a i sutra kada bude neka druga vlast gradila! Poenta i akcenat su na tome da GRADE! 💪🇷🇸👋

Čini mi se da nam je u današnje vreme preko potrebno razumevanje i mirna glava ali u svakoj situaciji.
Lično ne zameram ni ljudima koji imaju pre svega kritički odnos prema svemu pa i prema ovakvim projektima. S druge strane, takođe smatram da ne treba ni sve gledati ljubičastim naočarima i u idealnom svetlu.
Ipak biram da gledam stvari oko sebe koliko je god moguće optimistično ali realistično. Ne zato da bih bio u pravu, nego zato što se ja bolje osećam. Jednostavno, stvar je izbora.

P.S. Ako nekoga zanima, @vlad089 je okačio novi snimak, ekskluzivno postavljanje greda na nadvožnjak u Prilipcu.
Hvala puno! Takav nam stav i razmišljanje donose napredak i razvoj i izgradnju! Možemo imati različita mišljenja, stavove i gledišta ali cilj mora biti isti, da se zemlha Srbina kreće ka boljem, da se izgrađuje i modernizuje, ma ko došao na vlast! Taj kurs se mora zadržati! Nema skretanja! 👍💪🇷🇸👋

Uskoro novi mandatar iznosi ekspoze, biće zanimljivo čuti najave i planove kada je u pitanju nastavak ka Kotromanu i granici sa CG. Razum govori da ovo skoro neće početi a ipak se nadam da će se desiti čudo.

A mislim da je svima jasno da su infrastrukturni projekti kod nas leglo kriminala i korupcije. Al to je neka druga tema.

Hvala puno! Takav nam stav i razmišljanje donose napredak i razvoj i izgradnju! Možemo imati različita mišljenja, stavove i gledišta ali cilj mora biti isti, da se zemlha Srbina kreće ka boljem, da se izgrađuje i modernizuje, ma ko došao na vlast! Taj kurs se mora zadržati! Nema skretanja! 👍💪🇷🇸👋
*zemlja Srbija

Никада у мом животу нисам ни помислио нешто против Србије а камоли хајповао против Србије.
Не знам одакле ти уопште та идеја и зашто измишљаш?

Што је најгоре, ја сам имао доста момената када сам похвалио нешто што је урадила ова накарадна криминална власт.
Имали су они и добрих момената.

Siguran sam da ovde skoro svi kritikuju najdobronamernije da bi možda nekom magijom stvari mogle da budu bolje.

Svaka vlast ima dobre i loše strane. Ovoj vlasti zameram mnogo toga, ali najviše ugrađivanje svuda i na svakom koraku, a kako čujem u poslednje vreme i po nenormalnim tarifama.
Drugo im zameram, nešto što nije novo u Srbiji. Dok si opozicija, prirodno je da kritikuješ vlast kako bi prikazao da su loši a da ti nudiš alternativu. OK.
Onda dođeš na vlast i za sve što ne možeš ili ne umeš da uradiš opet kriviš tu, sada prethodnu vlast. Ajde i to. Ali kad ponovo osvojiš vlast, po drugi put ti si taj koji je prethodna vlast. E tada više nije primereno uopšte pričati o pred-predhodnoj vlasti. A pogotovo ove priče o nekim krađama pre 15 godina. Imao si 13 godina na vlasti. Trebao si ili da dokažeš te krađe ili da batališ te priče.

A svaki put kada su uradili nešto dobro sam ih pohvalio i to stvarno od srca.
Pare se kradu, ali putevi, mostovi, škole, bolnice i sve ostalo ostaje. Ako je urađeno korektno, naravno,

Vrh