To “svaka čast” u prethodnom komentaru se odnosilo na Vlada i njegove snimke koji nam omogućavaju da pratimo realna rešavanja na terenu. Zaista sam iznenađen da nekome smeta takva pohvala ili radovanje snimcima sa terena (svi će se složiti da su snimci koje pravi Vlad odlični). Krajnje neumesan komentar.Bravo, radujemo se projektu koji kasni 5 godina i na kome se ne zna koliko je pokradeno...! Stvarno svaka cast!
Ja lično ne vidim ništa loše u tome da čovek uz snimak podeli i svoj lični utisak ili mišljenje, obzirom da je na licu mesta (ne moraš se složiti s njim…snimak je tu pa izvuci svoj zaključak). Većina forumaša iznosi takođe svoje stavove (tome forum i služi) samo što ne obilaze radove uživo već zaključke donose na osnovu informacija iz raznoraznih izvora i naravno svako za sebe misli da je u pravu.Deo tog hobija je da o svakom projektu uvek pišeš ono sto ti se kaže da govoriš.
Mislim, hvala za sve video snimke iskreno, ali nisi verodostojan izvor informacija sto se tiče rokova i slično.
Па оно, увек хајпујеш и причаш искључиво у корист власти.Niko meni ništa ne govori, ne postoji taj koji meni može da kaže šta trebam da govorim! Ako vam ovo nije dovoljno jasno, onda nema potrebe da se više polemiše o tome, uopšte!
Па оно, увек хајпујеш и причаш искључиво у корист власти.
To je tvoja naopaka percepcija u pitanju jer ova vlast nije Srbija.Pa ako ćemo tako onda ti uvek hajpuješ protiv Srbije?
Никада у мом животу нисам ни помислио нешто против Србије а камоли хајповао против Србије.Pa ako ćemo tako onda ti uvek hajpuješ protiv Srbije?
Што је најгоре, ја сам имао доста момената када сам похвалио нешто што је урадила ова накарадна криминална власт.To je tvoja naopaka percepcija u pitanju jer ova vlast nije Srbija.
Hvala puno! Takav nam stav i razmišljanje donose napredak i razvoj i izgradnju! Možemo imati različita mišljenja, stavove i gledišta ali cilj mora biti isti, da se zemlha Srbina kreće ka boljem, da se izgrađuje i modernizuje, ma ko došao na vlast! Taj kurs se mora zadržati! Nema skretanja!Čini mi se da nam je u današnje vreme preko potrebno razumevanje i mirna glava ali u svakoj situaciji.
Lično ne zameram ni ljudima koji imaju pre svega kritički odnos prema svemu pa i prema ovakvim projektima. S druge strane, takođe smatram da ne treba ni sve gledati ljubičastim naočarima i u idealnom svetlu.
Ipak biram da gledam stvari oko sebe koliko je god moguće optimistično ali realistično. Ne zato da bih bio u pravu, nego zato što se ja bolje osećam. Jednostavno, stvar je izbora.
P.S. Ako nekoga zanima, @vlad089 je okačio novi snimak, ekskluzivno postavljanje greda na nadvožnjak u Prilipcu.
*zemlja SrbijaHvala puno! Takav nam stav i razmišljanje donose napredak i razvoj i izgradnju! Možemo imati različita mišljenja, stavove i gledišta ali cilj mora biti isti, da se zemlha Srbina kreće ka boljem, da se izgrađuje i modernizuje, ma ko došao na vlast! Taj kurs se mora zadržati! Nema skretanja!![]()
Makar do prve petlje (Arilje) da odrade u 2026. godini i 2027. neka počnu Arilje-Prilike.Razum govori da ovo skoro neće početi a ipak se nadam da će se desiti čudo.
Никада у мом животу нисам ни помислио нешто против Србије а камоли хајповао против Србије.
Не знам одакле ти уопште та идеја и зашто измишљаш?
Што је најгоре, ја сам имао доста момената када сам похвалио нешто што је урадила ова накарадна криминална власт.
Имали су они и добрих момената.