Earthmoving
Expert
Xexe :kk: Dobro, ja sam prvo protiv filozofije takmičenja, nego za filozofiju pomaganja, a drugo trebalo bi uporediti prihode Hr i Srb od turizma u 2020, teško da ih možemo stići jer ovi sa Zapada uvek imaju tu strategiju da svoje ekspoziture jačaju nameštanjem im prihoda, npr Ukrajincima kroz tranzitni monopol gasovoda, Hrvatima kroz davanje celog primorja za jačanje kroz prihode od turizma. To je recimo razlog što mi Srbi Starohercegovci nemamo svoj deo primorja, no je čudno uzak pojas od nas dat Hr, a drugi deo takođe antisrbskoj vlasti CG, zatim Albaniji, pa sve do proterivanja naših ljudi iz Soluna pre 100 god i grkizaciju preostalih. Time se kroz nabačene poslove jačaju njihovi ljudi i vrši konvertitstvo za njihove, a ne naše autohtone interese. Naravno i Srbija sad pod Vučkom ide tim istim antisrbskim putem pa kao nagradu dobije koju nemačku fabričicu, kredu od mmf-a i sl., a naravno sa druge strane Turci nam uzimaju stanovništvo i teritorije za svoje interese, Rusi za svoje... nema, mora naši autohtoni Balkanski interesi se stave na prvo mesto. A dobar alat ka tome je i premrežavanje autoputevima, povezivanje, ali bojim se da su neki pravci zbog toga nekima spolja nepoželjni te Evropa nije htela finansira put od Srbije ka CG, BH, Trebinju, već su morali nas pomažu s drugog kraja sveta za to, koji nemaju te bolesne ideje podela Balkana.