msksim1 » Pon Dec 16, 2019 3:05 pm[/url]":2lyvudj6]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=689448#p689448:2lyvudj6 je napisao(la):
ivchonny » Pon Dec 16, 2019 1:44 pm[/url]":2lyvudj6]Hvala Igore, reportaža je odlična.
Mene samo interesuje da li će bilo koja vlast da pusti bez bilo kakvih svečanosti neki put u promet.
Novi deo Mirijevskog bulevara u Beogradu je čekao isto tri dana iako je bio kompletno gotov, samo da bi se Đilas slikao (kada je bio gradonačelnik).
Sadašnje vlastodršce ne moram ni da pominjem. Od njih u najmanju ruku očekujem da ćemo mi poreski obveznici plaćati čitavu eskadrilu helikoptera i aviona, pa i celokupnu Škodinu flotu u Srbiji da se provoza oko i na ovih 17 km auto-puta. Meni bi bilo mnogo šmekerskije da su samo otvorili put i da ne prave bilo kakvu predstavu.
Dva-tri dana gubimo, zbog čega?
Nemoguce kolega
Jer nasi ljudi se pase na takve autoritet. Pocnimo do seljaka koji se pali na to da lekaru obavezno cusne neku prsutu i ljutu i isto tako popu dao bi makar on nemao u kuci. I onda isto politicarima. Ne pricam lose o seljacima, isto tako se pali i neki koji zivi u beogradu na ta otvaranja i Kult Licnosti. To je problem ljudi koji nemaju kolektivnu svest vec sve vide u Pojedincu, Gospodaru i sl