Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=637857#p637857:12o69enl je napisao(la):
sudija » Sre Jul 10, 2019 11:32 am[/url]":12o69enl]Izgleda da se dugo čeka na semaforu ispred Požege. Na google mapama se celo jutro crveni ta deonica...a mislim da u tom delu nema neke dobre alternative.

Postoji alternativa. Ides od Uzica "starim putem" do Pozege kroz lokalna sela. Put je naravno uzak i losijeg kvaliteta. Ali pozitivno je sto skoro da nema saobracaja i sto je za 6km kraci.
Zadaj na google mapama rutu od Uzica do Pozege i dobices ovaj put kao prvu alternativu glavnoj trasi.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=637888#p637888:2sjfqkko je napisao(la):
JoeBG » Sre Jul 10, 2019 12:44 pm[/url]":2sjfqkko]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=637857#p637857:2sjfqkko je napisao(la):
sudija » Sre Jul 10, 2019 11:32 am[/url]":2sjfqkko]Izgleda da se dugo čeka na semaforu ispred Požege. Na google mapama se celo jutro crveni ta deonica...a mislim da u tom delu nema neke dobre alternative.

Postoji alternativa. Ides od Uzica "starim putem" do Pozege kroz lokalna sela. Put je naravno uzak i losijeg kvaliteta. Ali pozitivno je sto skoro da nema saobracaja i sto je za 6km kraci.
Zadaj na google mapama rutu od Uzica do Pozege i dobices ovaj put kao prvu alternativu glavnoj trasi.
Odveo me Mr. Google jednom tim putem. Ne dao Bog nikad vise! Put je katastrofa! :notok:

Preko Tvrdica je vecin uspon,a preko Karana lagodnija voznja. Generalno nema puno saobraćaja,put je ok.
Ono sto sam ja govorila je da se kod Ramax -a skrene levo ( iz pravca UE)i onda obidje nadvoznjak i izlazi se na put ka Zeleznickoj stanici, ali kao szo sam naglasila rupe su ,uzak put,pa ko moze on čeka, ko ne moze tu da obidje

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=637857#p637857:dn1ooy6c je napisao(la):
sudija » 10 Jul 2019 10:32 am[/url]":dn1ooy6c]Izgleda da se dugo čeka na semaforu ispred Požege. Na google mapama se celo jutro crveni ta deonica...a mislim da u tom delu nema neke dobre alternative.
3 i po minuta drzi crveno svetlo.

Zemljani slikao 8 jula .preko satelita se vidi da su asfaltirali i drugu traku.

Ako se ne varam od ova tri velika dela ostala je jos jedna deonica da se aafaltira obe trake?

Ovo sto Dare rece, slika ispod od juce.
Na delu kod Lajkovacke petlje, onaj kop na autoputu oko 200m deluje prema boji na satelitu da su poceli stavljati iznad crvenkastog krupnijeg kamena, sivi kamen manje frakcije.
Pa zavisi kako ih delis. Ja ih delim na dve velike oko 500m (koje su obe sada pod nekim slojem asfalta), cetiri srednje oko 200m (od koji su dve sada pod nekim slojem asfalta) i 5 manjih oko 50m (koje jos nisu po asfaltom).

msksim1":32504i0a je napisao(la):
Bicete svi u pravu oko pustanje jer ce se vrv pustiti 15 avgusta i odmah ce krenuti zatvaranje traka zbog daljih radova i tako do sledeceg leta ili jeseni. Ali opet kazem ako treba da se zrtvujemo da sve bude odrsdjeno kako treba jos gofinu dana neka bude tako. Sta mozemo utaditi u medjuvremenu? Pa evo ja vam savetujem da prijavljujete bezobrazne vozace mupu. Bilo da imate kamericu za saobracaj bilo mobilni slikajte bezobraznu voznju na Ibarskoj i preko Topole i saljite. Znam da MUP gleda svoj mejl. Sad sam prijavio 4 vozila koja su isla u makazice preko pune linije i u slepu krivinu uz Rudnik. Bilo je kolona od 5 kamiona a vozaci su postali kamikazr. Sva sreca pa nije bilo nikoga iz suportonog smera. Iskreno sam se nadao da ce neki od tih bezobraznika podleteti pod kamion i sleteti u provaliju. Dokle vise???!!!

Imaš ozbiljan problem prijatelju.
Nadati se da neko završi ispod kamiona ili sleti u provaliju nije ljudski...

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=638398#p638398:2ssstf5k je napisao(la):
laki72 » Pet Jul 12, 2019 8:47 am[/url]":2ssstf5k]
msksim1":2ssstf5k je napisao(la):
Bicete svi u pravu oko pustanje jer ce se vrv pustiti 15 avgusta i odmah ce krenuti zatvaranje traka zbog daljih radova i tako do sledeceg leta ili jeseni. Ali opet kazem ako treba da se zrtvujemo da sve bude odrsdjeno kako treba jos gofinu dana neka bude tako. Sta mozemo utaditi u medjuvremenu? Pa evo ja vam savetujem da prijavljujete bezobrazne vozace mupu. Bilo da imate kamericu za saobracaj bilo mobilni slikajte bezobraznu voznju na Ibarskoj i preko Topole i saljite. Znam da MUP gleda svoj mejl. Sad sam prijavio 4 vozila koja su isla u makazice preko pune linije i u slepu krivinu uz Rudnik. Bilo je kolona od 5 kamiona a vozaci su postali kamikazr. Sva sreca pa nije bilo nikoga iz suportonog smera. Iskreno sam se nadao da ce neki od tih bezobraznika podleteti pod kamion i sleteti u provaliju. Dokle vise???!!!

Imaš ozbiljan problem prijatelju.
Nadati se da neko završi ispod kamiona ili sleti u provaliju nije ljudski...

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
a sto?! jer ce takav neko da udari tvoj auto u kome vozis dete samo zato ne zeli da saceka 20 min iza kamiona da se uspenje uz rudnik?!

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=638395#p638395:21ryru3r je napisao(la):
Earthmoving » Pet Jul 12, 2019 9:38 am[/url]":21ryru3r]Ovo sto Dare rece, slika ispod od juce.
Na delu kod Lajkovacke petlje, onaj kop na autoputu oko 200m deluje prema boji na satelitu da su poceli stavljati iznad crvenkastog krupnijeg kamena, sivi kamen manje frakcije.
Pa zavisi kako ih delis. Ja ih delim na dve velike oko 500m (koje su obe sada pod nekim slojem asfalta), cetiri srednje oko 200m (od koji su dve sada pod nekim slojem asfalta) i 5 manjih oko 50m (koje jos nisu po asfaltom).
file.php
Radi li se na tim manjim sekcijama ili se ceka da se zavrsi ovo?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=638395#p638395:3urx0qzu je napisao(la):
Earthmoving » Pet Jul 12, 2019 8:38 am[/url]":3urx0qzu]Ovo sto Dare rece, slika ispod od juce.
file.php
A sta je sa ovim delom koji se nazire u gornjem delu slike? Izmedju te dve rupe ka Paljuvima sada se sve žuti, dali se to prosipa materijal ,ili je skinut asfalt? Pre 16ak dana nije bilo tako.
Ne bi me čudilo da je nesto tako dugacko raskopano

Za divno cudo slike su ucitane. Prva je 11,druga 6ti, treca 1.7.
Zaista se nadam da nije novo kopanje.

Nisam skapirao Miro, sta je problem, zar taj kop nije bio tu i ranije, kao sto se i vidi na tvojim uporednim slikama? (Nesto mi sad slabo radi net pa ne mogu da ucitavam ranije satelite). Ako se dobro secam i ranije je bilo ovih 5 malih kopova: 3 iznad odmorista, 2 ispod odmorista, tj oko mostica.
Viper, na tim malim nismo imali skoro slike da vidimo, sem ovo satelita. Nadam se da jos samo fali asfat i da ce uskoro i one zacrneti.

Earth,bile su te dve kratke rupe ,da tako kazem. Ali sada izmefju njih celom duzinom se zuti ,a 1.7 je bilo crno.

Ovo crveno je bilo,ali sada ( oznacila sam zeleno) ceo taj deo se zuti. Pre je to bilo jasno crno. Tesko je ovako sa slika videti. Mozda je samo AP isprljan i prosut je materijal kojim se nasipa

Aha, misliš na prvoj tvojoj slici, u desnoj traci iznad prve rupe se zuti. Pa ne znam, moguce i da kamioni sa kopa unose prasinu na asfalt. A nekada su i boje na satelitu cudne, hteo sam bas da napravim jedan post sa uporedbom boja na satelitu i slika od pre par dana gde je bilo nekih nelogicnosti ali nisam stigao. Nije nemoguce da su jos nesto tu kopali, ali bi tome dao manju sansu, mada odkud znam...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=638431#p638431:14j8jru1 je napisao(la):
Earthmoving » Pet Jul 12, 2019 11:05 am[/url]":14j8jru1]Aha, misliš na prvoj tvojoj slici, u desnoj traci iznad prve rupe se zuti. Pa ne znam, moguce i da kamioni sa kopa unose prasinu na asfalt. A nekada su i boje na satelitu cudne, hteo sam bas da napravim jedan post sa uporedbom boja na satelitu i slika od pre par dana gde je bilo nekih nelogicnosti ali nisam stigao. Nije nemoguce da su jos nesto tu kopali, ali bi tome dao manju sansu, mada odkud znam...
Nadam se da je samo prljavo,jer kad kopaju nekako deluje sire od starog AP,ali ko ce ga znati. U glavnom skroz drugacije izgleda sad. Jedno je sigurno - rade na tom delu!
Hvala za pojasnjenje,i jedva cekam tu uporednu analizu. Ovde pratiti do koje su faze stigli radovi izgleda kao astronomima koji na osnovu boje zvezde odredjuju njenu daljinu,velicinu,masu.... citava peripetija

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=638441#p638441:17sbta4n je napisao(la):
StaraMo » 12 Jul 2019, 12:22[/url]":17sbta4n]Prodjoh danas...radi se užurbano, mada bi moglo još ako ne raskopavaju dalje blizu su roka.
299f5fc229f9b9f8e696e80a201899f7.jpg

Zašto uz E-763 ne stoji i A2?

Zato što ispod Valjeva i Lajkovca stoji 4, tj. to je ona kategorizacija još iz SFRJ. Trebalo bi to da promene.

Vrh