Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Posto ocigledno pojedini forumasi nemaju postovanje i ne zele da se strpe dok ne zavrsim reportazu, pa mi upadaju i tako me ne brojeno puta teraju da iznova slazem slike i slike i sve mi to poniste! Nastavak reportaze uz duzno postovanje sledi kad budem imao dovoljno vremena :notok: :violina:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=631973#p631973:7kqtzif9 je napisao(la):
Михаило » Čet Jun 20, 2019 8:40 pm[/url]":7kqtzif9]Ne ložite se na izjave, ne znam što se trudite i da ih čitate i da ih kačite ovde. Glinena može da se završi za mesec-dva kad bi se htelo. I završili bi je već da je on dobio dozvolu da pravi izbore sad u junu. Pošto nije, otvaranje očekujte tamo negde u februaru-martu 2020, što bliže izborima.

Jedina stvar koju SNS zna odlično da radi je kampanja. Tako da sve ovo shvatite kao jednu veeeeliku kampanju. I onda će vam život biti lakši. Al zato razmislite kako glasate na izborima. I ne prepuštajte drugima da odlučuju umesto vas.
Gresis Mihailo.
Moze ona da se zavrsi i dosta brze. :D

:sesir:

Da li mene oči dobro služe - da li je u tunelu Brančić beton ili asfalt?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=632179#p632179:gy7cabt3 je napisao(la):
KrCan » Pet Jun 21, 2019 11:19 am[/url]":gy7cabt3]Posto ocigledno pojedini forumasi nemaju postovanje i ne zele da se strpe dok ne zavrsim reportazu, pa mi upadaju i tako me ne brojeno puta teraju da iznova slazem slike i slike i sve mi to poniste! Nastavak reportaze uz duzno postovanje sledi kad budem imao dovoljno vremena :notok: :violina:
Napises nekoliko poruka za redom i kada si ih poslao tako prazne ili sa jednim smajlijem u njima onda uzmes i menjas jednu po jednu ubacujuci slike. I tako nemas problem sa ubacivanjem ostalih clanova koji realno ne mogu da znaju koliko ti postova hoces da napises.

Pozdrav

Hvala Krcane,

Uzgred pročistio sam temu od offtopica tako da se vraćamo praćenju dešavanja na K11.

Hvala Igore i molim sve forumase da ne ostavljaju komentare za kratko dok ne okacim slike i ne napisem KRAJ!

Nazalost to bi bilo sve za veceras. Pozdravljam vas i zavidim vam svima sto zivite u prelepoj Srbijici. A ja sa reportazama nastavljam kad stignem u Sydney! :sesir:
Unisti me ona"jednom stranac, stranac zauvek"

I ovde je poceo asfalt deonica na kojoj je juce ministarka drzala govor dosta veliki deo.
Inace na Krcanovim slikama je deo kad je rekao da je dovde dosta dobro stanje.

KrCane i od mene srecan put! Hvala za sve sto si uradio da nam priblizis stanje radova .
Ne brini za to"... stranac zauvek",svi vi koji ste daleko imate i svoju zemlju ( ti cak dve) u kojoj ste uvek domaci!
Cekamo tvoju reportažu sa putovanja.

Iskreno ti zelim da sl godine u ovo vreme od Surcina do Cacka odes preko AP,da uredno platis putarinu bez kamufliranja,pa da onda svratis u tunele ka Pz i tu saznas stanje stvari!
Kad odes u Australiju pozdravi nam kengure,koale, imate onu preslatku zivotinju Kvoku( kako se vec pravilno kaze) ,ja o tome mogu samo na tv da gledam i maštam kako je to divna zemlja!

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=632383#p632383:3mhfeep7 je napisao(la):
KrCan » Pet Jun 21, 2019 9:01 pm[/url]":3mhfeep7]Nazalost to bi bilo sve za veceras. Pozdravljam vas i zavidim vam svima sto zivite u prelepoj Srbijici. A ja sa reportazama nastavljam kad stignem u Sydney! :sesir:
Unisti me ona"jednom stranac, stranac zauvek"
Zivela srpska Pljevlja, sve najbolje brate!!!

KrCane, svaka čast za fotografije, i lepu reportažu :sesir:
Tunel se fino oprema.

Ub-Lajkovac je baš katastrofa. Čudno je samo da niko ne spominje Koridore Srbije kao krivice. Obavljali su stručni nadzor kad se gradila deonica 4, a evo opet rade.

Šteta što je petlja Ub osvetljena natrijumovim svetiljkama, a Ljig led svetiljkama, a isti je ugovor.

Kako su Koridori Srbije preuzeli nadzor ukinuo se rok puštanja tj. promenljiv je. Inače, Koridori Srbije se spremaju za moravski koridor.

Na mostu preko Save i Kolubare su počeli radovi na drugoj pešačkoj stazi i odvodnjavanju.

Vrh