Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Zaista ne vidim logiku otvaranja privremene . Deonicu Ljig - Obrenovac, nema sanse da puste pre juna meseca,mozda cak i jula ,a krajem godine je rok za zavrsetak deonice Obrenovac- Surcin ( sutra su inace 2 godine od pocetka radova na njoj ) , tako da mi nikako nije jasna ta logika pravljenja neceg privremenog sto bi sluzilo par meseci....

I da puste u junu a sigurno ce u najboljem slucaju kasnit nekoliko meseci za deo do Surcina i to ti dodje skoro godinu .Pa kad saberes koliko je to para za putarinu ova privremena ima smisla.

VEc u startu kasni 2 meseca i 5 dana. Sutra su 2 godine otkako je pocela gradnja ,a rok je 32 meseca sto znaci da je rok novembar ove godine. Oni su vec zvanicno rok prebacili za 5 januar sledece godine . E sad,ako za to vreme ( ukupno 34 meseca i 5 dana ) ne mogu u ravnici da urade put sa 2 petlje ,neka se..... Most ce biti na vreme zavrsen.

... meseci kao dani, milioni kao hiljade.

U kojoj dimenziji ONI gore žive ?

:grand:

Niko i najveci optimisti a i sam spadam u njih sam toliko razočaran ovom brukom prema Ljigu da jednostavno nemam reci koje mogu da upotrebim da to opisem.
Kad pogledamo u kakvom je stanju bila deonica Obrenovac-Ljig krajem 2017( vecinom asfaltirana) a jos nije pustena o čemu da pricamo da ce ovo da zavrse do kraja godine a još nije cela ni trasirana da ne govorimo o prvom metru asfalta .
Volio bi da gresim ali ...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=605136#p605136:2qd6ceeh je napisao(la):
Niko Kažanegra » Thu Feb 28, 2019 8:39 am[/url]":2qd6ceeh]Sta znaci privremena rampa i zasto se postavlja privremena ,nije mi jasno ?
Imali su "obligaciju" prema Ziki i Peri. Zika je dobio da gradi privremenu a Pera malo kasnije onu drugu. Svi srecni...

Trebalo je da bude na odmoristu u blizini Piromana .
Ako nisu nesto menjali.

Fotografije sa mosta na savi, okacio P.O Obrenovac, ja reko da ih ostavim ovde zarad ustede vremena!
Uzdravlje :sesir:

Sad sam i ja htela to staviti @ivchonny,ovo je praktično sumiranje stanja i zanima me razlog da u Blicu izadje ovakav tekst. Prosto mi neverovatno. Iako kroz galeriju slika u opisu nisu toliko oštri. Ispod jedne je i to da je korodor bio bez nadzora 3-4mes kad se gradila "glinena" ,ja ne verujem da se ovoliko za*belo za samo toliko vremena.
Ali su u pravu, ova trasa je poligon za javasluk i afere

MiraC":22gdoa0r je napisao(la):
Sad sam i ja htela to staviti @ivchonny,ovo je praktično sumiranje stanja i zanima me razlog da u Blicu izadje ovakav tekst. Prosto mi neverovatno. Iako kroz galeriju slika u opisu nisu toliko oštri. Ispod jedne je i to da je korodor bio bez nadzora 3-4mes kad se gradila "glinena" ,ja ne verujem da se ovoliko za*belo za samo toliko vremena.
Ali su u pravu, ova trasa je poligon za javasluk i afere
Meni se čini da je razlog pisanja da imaju nešto da napišu,jer mnogo se više sazna stvari na ovom forumu nego iz medija. Dosuše, moguće da je štampano izdanje opširnije.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ma ne verujem da je ista detaljnije, da se razumemo nije ni ovo nista posebno,ali sumirati probleme od starta gradnje i nezaustaviti se na mrkinom mandatu je prosto neverovatno. Kao da je novinar prosao Ibarskom zajedno sa svojim urednikom i to u vreme nekog spica ( koji je gotovo stalno) pa mu dozlogrdilo sve.
Naravno tunel u jednoj rečenici se pominje,kao da je normalno da se jos uvek gradi.
Elem,danas se najavljuje sastanak izvođača radova sa ministar.Mihajlovic i kineskom ambasador.da se vidi šta je problem, zašto ne rade....

Po meni,već bi trebalo da obavi razgovor i sa izvođačima do Surcina, sad da priča a ne kad probiju rokove

Pogledah galeriju gornje vesti i stvarno su jadne ove naše novine i mediji kad pored toliko sponzora domaćih i stranih tajnih službi koji ih plaćaju kao svoju oglasnu tablu, ne mogu sami sednu u kola i naprave jednu poštenu reportažu ili snimak, da plate par litara benzina, već koriste tuđe slike poput nekog glupog Youtube kanala Građevinski forum i drugih. Mislim stvarno...

Šta očekivati od drugih kad je BLIC koji je za razliku od njih dosta pristojna novina pravi ovako amatersku reportažu.

Ja se uvek zezam sa svim tim medijima: Kolko mi platite da vas čitam/gledam?
Ma nema ništa dok mi sami ne sednemo u kola i napravimo reportažu...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=605333#p605333:33ftwex4 je napisao(la):
Earthmoving » Pet Mar 01, 2019 11:09 am[/url]":33ftwex4]Ja se uvek zezam sa svim tim medijima: Kolko mi platite da vas čitam/gledam?
Ma nema ništa dok mi sami ne sednemo u kola i napravimo reportažu...

Štaviše, dve slike od 10 su sa tvog foruma, Earth. Dakle, dva foruma imaju više informacija o stanju projekta nego mediji u zemlji.

Bilo bi dobro kada bi admin u ime foruma tražio od Puteva Srbije kopiju poslednjeg aneksa ugovora z glinenu deonicu i za ostale delove na osnovu Zakona o pristupu informacijama od javnog značaja. Ja sam svojevremeno dobio Aneks 4 koji se odnosio na glinenu deonicu, kada sam i naveo da je ugovoren rok do 25.12.2017. godine. Čisto da imamo i zvaničan info do kada je novi rok.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=605320#p605320:32qkddjz je napisao(la):
Earthmoving » Pet Mar 01, 2019 8:55 am[/url]":32qkddjz]Pogledah galeriju gornje vesti i stvarno su jadne ove naše novine i mediji kad pored toliko sponzora domaćih i stranih tajnih službi koji ih plaćaju kao svoju oglasnu tablu, ne mogu sami sednu u kola i naprave jednu poštenu reportažu ili snimak, da plate par litara benzina, već koriste tuđe slike poput nekog glupog Youtube kanala Građevinski forum i drugih. Mislim stvarno...
Nije glup, ni slucajno! Nego,nesto nema reportaža odavno, a vlasnik nas bio navikao na ceste izvestaje.... E to što ih nema cesce je " mislimmmm stvarnosti ono bezveze totalno skroz....." moramo pitati vlasnika tog youtube kanala šta se dogadja hihihihi!

Meni @Darko i ovaj Blic kao skup naručenih/ prepisanih tekstova. Danas nema istraživačkog novinarstva da bi neko pravio neku reportazu. Cak i na N1 ,išli 2 večeri u obilazak glinene ,malo se prepucavali i to je to ,da makar svratise i do tunela Brancic.
Nego se vesti smenjuju, nije aktuelno da pišu o K11 kad je bolje da pisu o starletama i tako tim stvarima.
A i kad se i partiski napadaju ne rade da prozovu rezultate I izostanak istih nego neke privatne afere....
A verujem i da ne smeju dosta ni da napisu i što bi hteli

Earth da li to planiras novu reportazu ...kako bi to leglo.
I mene razocarase sa N1 i oni prekinuse da izvestavaju.

Mediji...
Uh, možda pre propagandni sajtovi i brošure (štampana izdanja)?

Isti kao i političke partije kod nas.
Vrana vrani oci ne vadi.
Kako se vodi priča?
A:
- vi ste zastali ovde, mi tamo. Hajde da ne talasamo mnogo, provalice narod pa naje*******asmo i jedni i drugi?
B:
-vazi, al moramo malo zbog svojih birača da zatalasamo!
A:
-to se podrazumeva i me ćemo par dana, bune nam se mesni odbori da smo neaktivni.
B:
Dogovoreno.
A:
Hajde da idemo na klipu, onaj biftek u skupštinskom restoranu, je super, a pristojna mu cena, samo 60 dinara...
B:
Važi!
Ja plaćam aperitiv.
I tako je džabe (ha, ha ha...)
A:
Pa za to smo se borili
(Ha ha ha)

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Citam malo starije postove na forumu. Kad se zavrsila deonica od Dica do Preljine u Novembru 2016. bilo je price da ce za godinu dana da se zavrsi ostatak od Obrenovca. Onda optimisti kazu bice do kraja 2017. a pesimisti da nema nista pre leta 2018. a onda pocetkom 2018. optimisti se drze leta, a pesimisti kazu da nema nista pre kraja 2018. U Novembru 2018. optimisti ocekuju pustanje za Novu godinu 2019. dok pesimisti pominju Maj, Jun 2019. Sada polako postaje nerealan i Jun. Da je neko od zvanicnika pre 2 godine rekao da ce se kasniti 2 godine, ustala bi kuka i motika i bilo bi svega, ovako se pomalo prolongira i niko "nema racuna" da dize kuku i motiku.
Sta ocekivati od obilaznice oko Beograda, kojoj je rok prolece 2021? Ako bude kasnila, a hoce, jer se ne radi nista, to ce lako da ode na 2025.

Vrh