Iskustvo kaze da ce popiticari aktivno zagovarati otvaranje pa makar sa jednom cevi , ali u praksi od toga nema nista, niti je bezbedno, niti je njima tehnicki izvodljivo, niti se to radi na ovakav nacin.
Mislim da i pustanje do LU nije u opticaju, sve sam blize misljenju da je i to samo prica, a da u praksi znaju da bi situacija bila gora nego kad je AP stigao do Obrenovca pa svi isli onim starim putem....
Lucani nemaj kapacitet, put i polozaj da budu izlaz za tolika vozila, a samo mali deo vozaca ce poslusati nas lokalne da ne ide na Lu, ostali nemaju pojma.
Sve ovo ceka probijanje Munjinog brda izgleda
P.S.
@dejanbg88 a zamisli ko putuje npr Pz- Ue na posao, svaki dan 2x dnevno...... igranka bez prestanka.
Zamisli ko zivi u onom naselju Milovica Livade i po 15min ceka ukljucenje na magistralu, a šuška se da trazen kruzni tok nece graditi (da li sto ima samo 3 izlaza ili nema para ne razumem se), izginu silan narod, kao da smo Bg.....
Ne znam za to sto si rekao oko terena itd, ima i eksproprijacije itd, ali hajde da makar prvo do Zlakuse urade ( to je pola puta do UE, gde se prodaje ona grnčarija), a posle ide uspon, nije lak teren, ali sve se moze, ljudi napravili put Beograd -Zagreb radnim akcijama, a nece ovo