To onda nije septembar 2024, pre će biti Nikoljdan pa onda Đurđevdan 2025Oho, srecan novi termin zavrsetka do Pozege, svima koji salve.
Па мислим да он иде преко Чачка за Краљево, ближе је доста него на Крагујевац. Мислим ко шиша Весића ал' кад већ причамо......Весић је истом приликом рекао да сад "у родно Краљево иде 15 пута годишње, док је раније ишао једном... јер се сад много краће путује". А заправо се исто путује од 1978, кад је аутопут стигао до Баточине.
Ето, па да таквом типу верујемо.
Nedavno prilikom posete Novom Pazaru je rekao da radovi počinju "u drugoj polovini septembra". Možda će i da "počnu" do decembarskih izbora.
Nije spomenuo da će biti pušten saobraćaj do petlje, već da će petlje biti gotova. Mislim da je spomenuo u kontekstu kad će koji objekat biti završen, a ne kad će početi da se koristi.Vesić pominje Februar do Lučana...
Otvorena je Gaspromova pumpa u smeru ka Beogradu, primetih sinoć kad sam prolazio.
Sad nije, ali je ranije spominjao da ce pustiti "do kraja godine" do Lucana. Ne bi me cudilo da prica napamet, mozda nisu ni razmatrali sve posledice takve odluke.Nije spomenuo da će biti pušten saobraćaj do petlje, već da će petlje biti gotova. Mislim da je spomenuo u kontekstu kad će koji objekat biti završen, a ne kad će početi da se koristi.
Pu bre, a ja se ponadao da lokalni kursumlijski biznis vrsi ekspanziju na A2.Газпром.
Гаспром је приватна пумпа на улазу у Куршумлију.
Pogledajte prilog 175520Газпром.
Гаспром је приватна пумпа на улазу у Куршумлију.