Šta je novo?

Autokomanda

Велики кружни ток где се уливају све саобраћајнице ми се чини као проточније решење од петљи са семафорима.
 
Farbanje
7134c3dd90c7a4fae6b7d79bae5e4a71.jpg
f4f8f885b063bdf6f12fe1202af70adf.jpg
b2e3413b1aafd72f55ea1d9b01b1ef70.jpg


Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
 
Уз фарбање тих портала, ради се и малтерисање зидића (заштитиних ограда).
 
a rupetine u češljevima u blizini ovih portala će popraviti sledećeg milenijuma?
 
Ово је веома опасно, може бетонски зид да падне доле на некога.
 
Odvaljena ograda na Autokomandi

Pogledajte prilog 127171
Video sam danas ovo parče izvaljene ograde i betona. Znate šta su uradili? Samo su razvukli jedan sloj/liniju crvene trake i to je to. :LOL:

E sad, jedan deo mene se teši da je to možda samo privremeno, da bi označili za buduće ekipe kad dođu tu da znaju šta treba da opravljaju. Jer kapiram da u nalogu za terenske radnike piše nešto u fazonu ''rekonstruisati deo ograde na raskrsnici Autokomande i Južnog bulevara''. A to je ogroman prostor (između Franša, kružnog toka i početka Južnog bulevara), pa dok ekipa nađe i shvati šta uprava misli i želi... Tako da možda je zato crvena traka, da se zna i označi šta treba da se radi kad dođu majstori, tj na šta se misli.

Ali pesimističan, i iskustvom poučen deo mene... mi govori da možda to nije tako privremeno nego je samo šarena laža da kao rade i ''imaće to mesto u vidu'' za ubuduće... :LOL:
 
Mesec dana kasnije, apsolutno ništa nisu uradili po pitanju ograde...
 
Autokomanda je fuš urađena, betonske ograde se raspadaju jer su ih pri rekonstrukciji samo obložili bitumenom noji je propao. Staze i stanice su očajne za toliko ljudi. Redovno se u pravcu ka Novom Beogradu stvara gužva zbog automobila na stanici i međugradskih autobusa, a sa druge strane ljudi masovno pretrčavaju i idu kolovozom do međugradske stanice. Nigde lifta ili rampe za invalide.
 
То је тачно, сећам се да је врло брзо по реконструкцији почела да пропада.
 
Vrh